Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spital privat pe bulevardul 1 Decembrie Mohamed Zaher a obţinut acordul Primăriei Constanţa pentru înălţarea imobilului (galerie foto)

ro

10 Feb, 2016 00:00 8604 Marime text


Mohamed Zaher, asociat unic în societatea Diagnost SRL, a solicitat şi a obţinut, ieri, de la Primăria Constanţa, Autorizaţia de construire nr. 206 pentru „Supraetajare cu un nivel imobil existent D+P+3 etaje în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată, recompartimentări interioare şi schimbare de funcţiune din birouri în spital pentru imobil existent D+P+3E amplasare barieră şi firmă luminoasă“. Precizăm că este vorba despre imobilul situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 21. Autorizaţia de construire este valabilă până pe data de 9 februarie 2017.


 
Anul trecut, în lunile iunie şi iulie, Diagnost SRL a mai reuşit să obţină două certificate de urbanism de la Primăria Constanţa, pentru unele modificări care urmează a fi aduse imobilului situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 21. Primul certificat de urbanism - nr. 2046 - a fost eliberat de municipalitate pe data de 30 iunie 2015, având ca obiect „Recompartimentări interioare imobil existent D+P+3E - birouri şi schimbare de funcţiune, din birouri, în spital, pentru imobil existent D+P+3E, cu respectarea indicatorilor urbanistici aprobaţi“. Actul respectiv este valabil până pe data de 30 iunie 2017.
 

Cel de-al doilea certificat de urbanism - nr. 2368 - a fost emis de autoritatea publică locală pe data de 22 iulie 2015. „Va fi un spital generalist, care va avea mai multe specialităţi. Sperăm să începem cât mai curând lucrările, acum, că avem toate avizele“, a declarat, anul trecut, pentru cotidianului ZIUA de Constanţa, medicul Mohamed Zaher.

Despre Diagnost SRL

Firma Diagnost SRL a fost înfiinţată în anul 2007, iar sediul social a fost stabilit în comuna Cumpăna, şoseaua Constanţei nr. 117. Firma are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, fiind deţinută de Mohamed Zaher. Administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi de asistenţă spitalicească“, este Emilia Alina Apostol.
 
Mohamed Zaher mai este asociat în Arena Travel SRL şi Prosana Medical Center SRL. În anul 2008, Zaher a înregistrat la Registrul Comerţului firma Isis Medical Center SRL, societate pe care funcţionează prima maternitate privată din Constanţa. Ulterior, în 2011, acesta s-a retras din SC Isis Medical Center, cesionându-şi toate părţile sociale către SC Pozitron Medical Investigation SRL.

Citeşte si Mohamed Zaher, două acte de la Primărie Fondatorul maternităţii Isis îşi deschide un nou spital pe bulevardul 1 Decembrie

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii