Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dr. Mohamed Zaher Crisalidele devin fluturi. Întindeți aripile! Deveniți ceea ce este menit să fiți! Azi închei un capitol uluitor al vieții mele, de medic și manager

ro

30 Jun, 2023 14:48 2739 Marime text


Mohamed Zaher a transmis un mesaj plin de emoție pentru colegii și apropiații din România, cu privire la activitatea sa de medic și manager de spital la ARMONIA HOSPITAL. Redăm mai jos mesajul integral

„Crisalidele devin fluturi. Întindeți aripile! Deveniți ceea ce este menit să fiți! Azi închei un capitol uluitor al vieții mele, de medic și manager
Poveștile frumoase au, fiecare dintre ele, început și sfârșit. Iar finalul este, în fond, doar promisiunea unui nou început. 
 
Astfel, deși rămân dincolo de ușile blocului operator sau ale sălilor de naștere, sunt mai departe prezent în spital și în fața pacienților. Sufletul meu este în toate proiectele Armoniei, acolo unde minunile prind viață.
 

𝗣𝗮𝘁𝗿𝗶𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗲𝘂 𝗰𝘂 𝗺𝗶𝗻𝗲, 𝗶𝗻 𝗴𝗮𝗻𝗱𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝘀𝗶 𝗶𝗻 𝗲𝗺𝗼𝘁𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗺𝗲𝗹𝗲.
 

Departe de locul meu natal m-am surprins de multe ori visând, cu ochii deschiși sau nu, de a proiecta tot ce imi doream să fiu, sa fac.
 
Lumea mea a devenit tot mai mare și încă suspin după locurile unde am crescut, unde am făcut primii pași, unde am rostit primele cuvinte, unde am construit primele castele din nisipul galben al Mării Mediterane din apropierea casei mele; acolo unde am pronunțat primele cuvinte sau în clasa mea din școala generală. Încă mi-e dor de miresmele livezilor de portocali.
 
Viața dincolo de granițele țării mele a venit cu realizări și cu multe provocări. M-am ferit de ziduri aruncate de alții înaintea mea deși erau doar pereți falși. Știu că a renunța NU este o soluție. 
Într-o lume plină de necunoscute, am simțit în adâncul sufletului că am o misiune de îndeplinit, inimi de atins și o cărămidă de pus la schimbarea lumii în ceea ce visăm cu toții.
 

𝗨𝗻 𝘇𝗮𝗺𝗯𝗲𝘁, 𝗼 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗶𝗿𝗲
 

Am fost adesea întrebat ce mă motivează să mă implic si în alte proiecte, în afara meseriei mele de medic.
Sunt cunoscute campaniile și proiectele demarate alături de echipa mea.
 
Trăim în vremuri în care avem puterea, aflată doar la un click distanță, să întindem mâna semenilor noștri neașteptând nimic. 
În schimb, primim totuși atât de mult: zâmbetul unei mame vindecate, privirea luminoasă a unui copil care își împlinește visul de a practica sportul preferat sau care primește pentru prima dată o bicicletă. 
 
Toate acestea îmi mângâie și îmi îmbogățesc sufletul.
 

𝗣𝗲𝗿𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲
 

Am întâlnit in drumul meu oameni valoroși, pe care îi am alături și azi. Împreună am împlinit misiuni importante; acești oameni m-au provocat constant să cresc, sa ma dezvolt.
 
Sunt oamenii care creează, acționează, cei care salvează si care cunosc semnificația cuvântului „progres”.
 
Sunt oamenii care luptă, care ne inspiră.
 
Pe ei îi stimez și le mulțumesc, pentru că ei sunt cei care mă motivează, care m-au împins  către noi provocări.
 
În tot ceea ce am realizat in plan personal sau profesional alături ei am pornit mereu de la un nivel mare de încredere. Pentru că am stiut că în mod natural vor tinde să nu mă dezamăgească.
 
Și s-a intamplat de cele mai multe ori ca intuiția să nu ma înșele.
 
Anii de munca împreună au fost o provocare frumoasă iar bucuria este să reușesc să le dau aripi – să dau aripi oamenilor, proiectelor sau inițiativelor.
 

𝗠𝗮 𝗮𝗱𝗿𝗲𝘀𝗲𝘇 𝗮𝘀𝘁𝗮𝘇𝗶 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗲𝗶 𝗺𝗲𝗹𝗲
 

Rămâneți statornici construirii binelui atât în sufletele voastre cât și în societate.
 
Rețineți ceea ce v-am spus mereu: „Nu calea este imposibilă, 𝗰𝗶 𝗶𝗺𝗽𝗼𝘀𝗶𝗯𝗶𝗹𝘂𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗰𝗮𝗹𝗲𝗮”.
 
Îndrăzniți! Pășiți spre imposibil!
 
Iar dacă vreodată veți simți teamă să vă aventurați, amintiți-vă că toți eroii au fost la un moment dat plini de îndoieli.
 
Astăzi vă dau mai multă responsabilitate vouă, celor cu care lucrez zi de zi.
Indiferent de drumul pe care îl voi alege în viitor, vă asigur că rămân alături de voi toți – echipa de colegi, paciente, colaboratori, toți oameni minunați – în aceeași familie Armonia.
 

𝗦𝗮 𝗻𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗶𝗻𝗱𝗲𝗺 𝗮𝗿𝗶𝗽𝗶𝗹𝗲, 𝗽𝗿𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻𝗶!
 

Poate că dintre toate lucrurile fascinante pe lumea asta, metamorfoza crisalidei în fluture este printre cele mai spectaculoase. Nimfa renaște în timp ce învelișul vechi moare, iar noua făptură se desprinde de trecutul său, ca să devină ceea ce este menit sa fie: un splendid fluture.
Deveniți ceea ce este menit să fiți.
 
Sunt fericit că mă regăsesc în postura de a încheia un capitol pe care îl iubesc; știu că urmează altele, absolut fascinante.
Împreună, reînvățăm zborul, reînvățăm transformarea.
 
Crisalidele devin fluturi. Zbor înalt
Cu bine!
 
𝗗𝗿. 𝗠𝗼𝗵𝗮𝗺𝗲𝗱 𝗭𝗮𝗵𝗲𝗿”

Citește și:

Armonia Hospital Dr. Mohamed Zaher – „De 31 de ani, tu, Românie, ai devenit casa mea”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii