Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chișinău-Publika.md O mulţime de turişti au decis să-şi petreacă vacanţa în Moldova

ro

24 May, 2015 11:49 2613 Marime text
Chişinăul este printre destinaţiile favorite ale ruşilor pentru călătorii în această vară. Concluzia aparţine portalului Travel.ru, iar clasmentul a fost întocmit în baza rezervărilor făcute pe site pentru perioada estivală.

Capitala Moldovei ocupă locul patru în topul travel.ru, în timp ce capitala Bulgariei, Sofia, este lider. Turiştii din CSI şi-au programat în Chişinău sejururi de cel puţin trei zile.

Pentru o noapte de cazare, ei vor plăti, în medie, 35 de euro. O cameră în hotelurile de lux poate costa până la 200 de euro. Cei care vor alege să ia masa la restaurantele din Capitală vor cheltui până la 150 de lei.

În localurile cu bucătărie naţională, un prânz costă, în medie, 300 de lei. În meniu este inclusă o porţie de friptură, mămăligă cu brânză de oi şi un pahar de vin.

Cele mai frumoase locuri, care merită vizitate, sunt Muzeul Satului, Parcul "Valea Morilor", Grădina Publică Ştefan cel Mare, Arcul de Triumf şi Muzeul Naţional de Istorie şi Arheologie. 

Potrivit Biroului Naţional de Statistică, anul trecut, Capitala Moldovei a fost vizitată de aproximativ 15.000 de turişti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii