Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend plin de accidente O maşină a „zburat“ peste scuarul de separare a sensurilor de mers în Mamaia

ro

30 May, 2016 00:00 2272 Marime text


Mai multe persoane au ajuns în atenţia medicilor, în acest weekend, după ce maşinile în care se aflau au fost implicate în accidente rutiere.
 
Potrivit poliţiştilor, în noaptea de vineri, la ora 23.43, un bărbat a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa, iar din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga, a trecut peste scuarul de separare a celor două sensuri de mers, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism.
 
Sâmbătă dimineaţa, la ora 7.56, conducătorul unui autoturism s-a oprit într-un mal de pământ. Accidentul a avut loc pe DN 39, dinspre municipiul Constanţa către Mangalia, în zona km. 39, din cauza neatenţiei în conducere. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului dreapta-spate.
 
Tot sâmbătă, un cetăţean a condus un autoturism pe DN 2A, pe banda doi, dinspre oraşul Ovidiu către localitatea Mihail Kogălniceanu. În momentul în care a ajuns în intersecţia cu DJ 228, şoferul a efectuat viraj la stânga, fără să acorde prioritate de trecere autoturismului care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism.
 
Mai departe, tot în acest weekend, o femeie a condus un autoturism pe strada Bucovinei. În momentul în care a ajuns în intersecţia cu bulevardul Mamaia, ea nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului rutier „Oprire”, a pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus tot de o femeie. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a ambelor conducătoare auto.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii