Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești proaste pentru Nicușor Constantinescu! (rechizitoriu)

ro

15 Apr, 2015 00:00 2773 Marime text
Judecătoarea Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, redeschide, azi, dosarul în care preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean, Nicuşor Daniel Constantinescu, este acuzat că ar fi subfinanţat Centrul Militar Zonal Constanţa. Acest termen este al 18-lea, cauza fiind trimisă spre soluționare Tribunalului Constanța pe data de 13 august 2014.

La termenul trecut, din data de 25 martie, Iulia Cezara Suciu a menţinut măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de Constantinescu, respingându-i acestuia, ca nefondate, cererile de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar sau cu măsura controlului judiciar pe cauţiune. De asemenea, instanța a respins, tot ca nefondată, cererea privind încuviinţarea de a se prezenta la locul de muncă, respectiv Consiliul Județean Constanța. Ieri, judecătoarea Valentina Boboc a decis, printr-o hotărâre definitivă, ca preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean, Nicuşor Daniel Constantinescu, să rămână în arest la domiciliu. Mai mult decât atât, Valentina Boboc i-a respins lui Constantinescu și cererea de strămutare a dosarului în care este judecat pentru subfinanțarea CMZ. Hotărârile Valentinei Boboc sunt definitive.

RECHIZITORIU
TRIMITERE ÎN JUDECATĂ NICUŞOR DANIEL CONSTANTINESCU (ABUZ ÎN SERVICIU) - DNA CONSTANTA 


NICUŞOR CONSTANTINESCU CERE STRĂMUTAREA DOSARULUI ÎN CARE ESTE JUDECAT PENTRU SUBFINANŢAREA CMZ (RECHIZITORIU)

​NICUŞOR CONSTANTINESCU, JUDECAT DE TRIBUNALUL TULCEA? (RECHIZITORIU) 

De menționat că, tot în stare de arest la domiciliu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa este cercetat într-o altă cauză de procurorul Andrei Bodean, din Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa.
Acuzațiile care i se aduc lui Nicușor Constantinescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • popescu 15 Apr, 2015 14:31 e bine arest la domiciliu