Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 12. Copilul, aflat în comă, a murit Accident grav la Hârşova. Trei persoane au decedat! (galerie foto+video)

ro

29 Nov, 2016 09:10 40781 Marime text
În această dimineaţă, s-a produs un accident rutier grav la iesire din Hârșova spre Constanța. Medicii Serviciului de Ambulanță și polițiștii Serviciului Rutier au fost solicitați să intervină.

UPDATE 12, ora 12.50

Mama copilului care a murit este transportată, cu SMURD-UL, de la Spitalul Orăşenesc Hârşova la Spitalul Judeţean Constanţa.

UPDATE 11, ora 12.04

P. Nicolae, în vârstă de 39 ani, din Ghindăreşti, a condus autoturismul Opel Omega pe DN2A, dinspre Constanţa către Hârşova şi, ajungând la km. 130, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Jetta, condus de I. Mirela, de 48 de ani din Săraiu.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a celor doi conducători auto şi a lui M. Vasile, 48 de ani, pasager în autoturismul VW Jetta, precum şi rănirea gravă a lui D. Nicoleta, de 38 de ani, şi D. David, în vârstă de cinci ani, care ulterior a decedat, pasageri în autoturismul VW Jetta, şi rănirea uşoară a lui O. Vasile, 47 de ani şi N. Petrică, 36 de ani, pasageri în autoturismul Opel Omega.

A fost deschis un dosar penal, cercetările fiind continuate.

UPDATE 10, ora 12.00

În Volkswagen se aflau patru persoane: minorul care a decedat în urmă cu puţin timp, mama acestuia, care este grav rănită, şi un cuplu. Din nefericire, bărbatul şi femeia, care se pare că era verişoara mamei minorului, au decedat pe loc. În cealaltă maşină se afla şoferul care a decedat şi doi pasageri, care acum primesc îngrijiri de specialitate la Spitalul Judeţean Constanţa.

UPDATE 9, ora 11.29

Din păcate, minorul a decedat la Spitalul Orăşenesc Hârşova. Tatăl nu-şi poate reţine lacrimile. Mâine, de Sfântul Andrei, copilul şi-ar fi sărbătorit ziua numelui. În februarie, ar fi împlinit şase ani.

UPDATE 8, ora 11.20

Copilul aflat în comă are cinci ani, nu şapte, cum s-a crezut iniţial. Tatăl său, care este jandarm în Hârşova, a ajuns la spital. 

UPDATE 6, ora 11.06

O autospecială de transport personal şi victime multiple a adus persoanele rănite la Spitalul Orăşenesc Hârşova. În altă ordine de idei, menţionăm că nu mai este oprită circulaţia.

UPDATE 5, ora 10.11

În urma impactului extrem de violent dintre cele două autoturisme trei persoane au decedat. Minorul, în vârstă de şapte-opt ani, a suferit un traumatism cranian şi este în comă. O femeie, de 40 de ani, a suferit o politraumă majoră, însă este conştientă. Ceilalţi doi răniţi au suferit la rândul lor o politraumă.

UPDATE 4, ora 9.56

Accidentul s-a produs în urma unei coliziuni frontale.



UPDATE 3, ora 9.41

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia pe DN2A (E60) Hârşova – Constanţa este oprită pe ambele sensuri în zona localităţii constănţene Ghindăreşti. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste disciplină în trafic şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului.

UPDATE 2, ora 9.33

Potrivit celor mai noi informaţii, dintre cele şapte persoane, trei s-au stins din viaţă. Printre cei patru răniţi se numără şi un copil.

UPDATE 1, ora 9.19

Conform unor alte date, trei persoane ar fi decedat în urma accidentului din această dimineaţă. De asemenea, se vorbeşte despre mai multe victime. Mai multe ambulanţe SMURD şi SAJ intervin. Totodată, intervine şi Descarcerea de la Hârşova.

În aceste momente se face evaluarea tuturor persoanelor.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii