Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimişi în judecată de DNA Constanţa Constantin Chiriac şi Liviu Manoliu, obligaţi să muncească în folosul comunităţii (document)

ro

22 Nov, 2014 00:00 2315 Marime text
Constantin Chiriac şi Liviu Manoliu, trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, au fost condamnaţi definitiv.
 

Ieri, Curtea de Apel Constanţa i-a obligat pe cei doi să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Direcţiei Întreţinere Administrare Patrimoniu Tulcea şi SC Servicii Publice SA Tulcea. Chiriac şi Manoliu au fost deferiţi justiţiei alături de Ionel Olăraş, subcomisar de poliţie, Florea Străinu, inspector principal, şi Gheorghe Constantin, agent şef principal de poliţie, toţi din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Tulcea, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de luare de mită. Pe data de 21 octombrie, Gheorghe Constantin, Florea Străinu şi Ionel Olăraş au fost condamnaţi de Tribunalul Tulcea la câte trei ani de închisoare. Judecătorii au mai dispus confiscarea sumei de 1.350 de lei de la Constantin Gheorghe, a sumei de 950 de lei de la Străinu şi a sumei de 950 de lei de la Olăraş. Pedepsele au fost atacate la Curtea de Apel Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii