Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Gabriel Strutinsky, în faţa judecătoarei Valentina Boboc, din Curtea de Apel Constanţa (rechizitoriu)

ro

07 Apr, 2015 00:00 1909 Marime text
Sorin Gabriel Strutinsky i-a cerut, ieri, judecătoarei Valentina Boboc, din Curtea de Apel Constanţa, să-i înlocuiască măsura arestului preventiv cu una mai blândă, respectiv arestul la domiciliu ori controlul judiciar. Pronunţarea se va da azi.
 
Strutinsky este judecat, în stare de arest preventiv, de Leonard Iustin Bourceanu, din Tribunalul Constanţa, omul de afaceri fiind deferit Justiţiei pentru patru infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, instigare la săvârşirea a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, şi instigare la săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, în formă continuată
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document)

 
Strutinsky este cercetat, tot în stare de arest preventiv, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, cu privire la presupusa săvârşire a trei infracţiuni de complicitate la luare de mită. Tot în acest dosar, aşa cum precizam şi în ediţiile trecute, este cercetat, în stare de arest preventiv, şi primarul municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre, pentru luare de mită (trei infracţiuni), abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, şi conflict de interese (două infracţiuni).
 
Referatul DNA privind propunerea de arestare a lui Radu Ştefan Mazăre şi a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky (document)
 
Lovitură năucitoare a DNA
Mazăre şi Sorina Moscu - trimişi în judecată. Cercetările faţă de deputatul Babuş, clasate (rechizitoriu+document)

 
Arestat preventiv alături de primarul Constanţei
Strutinsky află, azi, dacă scapă de un mandat (rechizitoriu+ referat propunere arestare)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii