Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a urcat beat la volan şi a izbit maşina unei firme de pază Un tânăr bucureştean a provocat un accident spectaculos la Constanţa (galerie foto)

ro

12 Jul, 2014 00:00 2645 Marime text
Un tânăr din Bucureşti a provocat, ieri, un accident spectaculos în intersecţia de la Dacia. Şoferul, pe numele său Florian Rădulescu, le-a spus oamenilor legii că lucrează în Constanţa pe timpul verii. El era beat în momentul în care a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi s-a ciocnit violent cu autoturismul unei firme de pază.

Conform martorilor, Rădulescu s-a speriat şi a vrut să plece de la locul faptei, însă poliţiştii au ajuns la timp şi l-au reţinut. Aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce, în limbaj popular, se traduce cu „era beat turtă“. El nu a păţit nimic, în schimb, din cealaltă maşină, atât şoferul cât şi pasagerul din dreapta au fost răniţi. Autoturismul aparţine firmei de pază Pegas Force. Nici şoferul şi nici colegul său nu purtau centurile de siguranţă şi impactul le-a provocat leziuni. Mai rău s-a accidentat şoferul, care a fost tăiat la gât de cioburi sărite din parbriz. În urma coliziunii, maşina condusă de şoferul băut, un autoturism marca Mazda, a fost proiectată pe scuar.

Conform Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, „în jurul orei 9.35, R.F., un bărbat de 33 de ani, din Bucureşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (1,08 mg/l alcool pur în aer expirat), a condus un autoturism pe bulevardul Lăpuşneanu, dinspre strada B. P. Hasdeu către strada Soveja, şi, ajungând la intersecţia cu bulevardul Tomis, a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Constanţa, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu dinspre strada Soveja către strada Hasdeu, acesta efectuând viraj stânga pe bulevardul Tomis, pe culoarea verde a semaforului electric. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului şi a pasagerului din dreapta“.

Florian Rădulescu este acum cercetat penal pentru că a condus un autoturism  sub influenţa alcoolului, dar şi pentru vătămare corporală din culpă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii