Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Puşi în libertate

ro

07 Feb, 2013 23:01 1331 Marime text
George D., de 21 de ani, şi Marian Alexandru U., de 20 de ani, ambii din Constanţa, au fost prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă, instanţa stabilind pentru cei doi măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Reamintim că, la data de 5 februarie, ora 02.45, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Agigea şi un poliţist local a depistat şi scos din trafic un autoturism care ieşea de pe o stradă din comuna Agigea, unde fusese staţionat mai mult timp.

Trecând la legitimarea ocupanţilor autoturismului, s-a stabilit că aceştia se numesc D. George, de 21 de ani, şi U. Marian Alexandru, de 20 de ani, ambii din Constanţa. În urma controlului autoturismului, în portbagaj au fost identificate 5 radiatoare auto, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cele 5 radiatoare au fost sustrase, cu puţin timp în urmă, de la autoturisme parcate pe raza localităţii Agigea.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii