Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 10 noiembrie 2021. Ziua de astazi poate sa le aduca Racilor bani. Ce spun astrele pentru fiecare zodie

ro

10 Nov, 2021 07:29 1522 Marime text
Berbec

O zi foarte practica si realista pentru Berbeci. Din multimea de proiecte si idei care se tes in jurul lor, ei au astazi intelepciunea de a le alege numai pe cele viabile. Relatiile de colaborare se pot intari astazi, Berbecii reusind sa atraga in viata lor oameni seriosi, pe care se pot baza si in care pot avea incredere. La locul de munca, Berbecii ar putea sa fie pusi in lumina si sa li se atribuie niste merite. Ei pot sa vorbeasca cu spor si sa convinga cu eleganta. Ziua de azi poate veni asadar cu o recunoastere a valorii si cu o stabilizare a unor relatii.

Taur

Taurii pot pune tara la cale impreuna cu partenerul de viata, cu un colaborator sau asociat. E un moment propice pentru a definitiva programul de sarbatori, pentru a pune la punct o calatorie sau pentru a iesi la rampa cu o viziune asupra unor initiative comune. E o zi in care Taurii pot sa convinga cu sarm. Luna pe imaginea sociala ar trebui sa le dea Taurilor incredere in fortele proprii. Taurii trebuie sa fie prudenti in ceea ce priveste schimbarile profesionale, iar ziua de azi s-ar putea sa le confirme ca trebuie sa mai aiba putintica rabdare.

Gemeni

Ziua de azi ar putea sa-i ia prin surprindere pe Gemeni, iar surprizele ar putea fi dintre cele mai placute.  La locul de munca, Gemenii pot afla o veste care ii bucura, un deznodamant asteptat vine cu speranta si perspectiva unor beneficii. O zi buna si pentru recuperarea medicala. Conditia fizica se poate imbunatati vizibil. De asemenea, Gemenii care asteptau un diagnostic pot rasufla usurati. Situatia e mai putin grava decat credeau. In dragoste, Gemenii pot demonstra astazi ca stiu sa fie perseverenti, constanti si statornici. Ei reusesc sa inspire incredere partenerului.

Rac

Ziua de astazi poate sa le aduca Racilor bani. Sursa pare a fi undeva, in interiorul familiei. Racii pot avea astazi un sentiment de siguranta, isi dau seama ca cineva, acolo sus, dar si aici, pe Pamant, ii iubeste. Iar semnul de afectiune este pentru Raci o suma oferita in dar, un beneficiu, o mostenire poate. Legaturile de familie se pot intari astazi, Racul fiind o veriga puternica. De asemenea, Racii se pot simti foarte bine alaturi de partenerul de viata si de copii. Atmosfera este una foarte armonioasa, comunicarea este facila, iar Racii sunt cei care pot intretine buna dispozitie.

Leu

Pentru Lei, se arata o zi a succesului la public. Acesti nativi se bucura de popularitate, sunt remarcati pe oriunde trec, lumea ii primeste cu usa deschisa la venire si le transmite zambete la plecare. Intelegerile care se fac astazi au sansa de a dainui, pentru ca parteneriatele care se leaga acum stau sub semnul stabilitatii si al responsabilitatii. Succesul social trebuie sarbatorit in familie, asa ca Leii ar trebui sa isi impartaseasca bucuria cu cei dragi. Leii au puterea de a impune si acasa buna dispozitie data de o reusita a lor, indiferent cat de mica ar fi ea.

Fecioara

Fecioarele sunt astazi artistii cuvintelor. Acesti nativi sunt hotarati sa convinga, sa isi impuna punctul de vedere si reusesc sa isi atinga scopul in cea mai eleganta maniera. Pentru Fecioare, astazi vorba dulce mult aduce. Iar de adus, ar putea aduce inclusiv o pata de culoare in viata lor sentimentala. Fecioarele pot sa seduca si sa cucereasca prin felul lor de a fi si de a vorbi. In plus, Fecioarele pot pune astazi bazele unei initiative profesionale. Fecioarele pot sa-si indrepte atentia spre o colaborare sau chiar spre un nou loc de munca, iar perspectivele financiare sunt chiar promitatoare.

Balanta

S-ar putea ca Balantele sa faca astazi o schimbare in locuinta. E posibil ca scaunul mostenit de la bunica sa dispara, probabil un covor nu le mai place ori au ei o problema cu vesela ciobita si descompletata. E o zi buna pentru investitii casnice, intrucat Balantele pot da banii pe obiecte care sa-i tina mult si bine. De aceea, daca tot dau un ban, Balantele sunt sfatuite sa nu se zgarceasca si sa prefere calitatea in locul pretului. Initiativele lor domestice sunt bine primite de cei de acasa. Si, pentru ca Balantele tot sunt puse pe schimbari, acesti nativi pot avea puterea sa intrerupa astazi o relatie afectiva care nu mai merge de ceva timp.

Scorpion

Comunicarea este astazi domeniul de expertiza al Scorpionilor. Ei sunt extrem de persuasivi, reusesc sa incheie in favoarea lor intelegeri dificile, discutiile sunt aduse cu maiestrie la un nivel de cordialitate. Scorpionii pot avea mare incredere in fortele proprii si pot fi excesiv de preocupati de modul in care se prezinta in lume. Tinuta vestimentara si impresia fizica le dau un imbold puternic, de aceea s-ar putea sa vedem numai Scorpioni tunsi, coafati si pusi la patru ace. De asemenea, Scorpionii pot sa plece astazi la drum si sa rezolve cu succes diferite sarcini. Cu Luna in Varsator, ar fi bine ca Scorpionii sa se ocupe si de viata de familie. Scorpionii pot sari astazi in ajutorul cuiva mai in varsta.

Sagetator

Sagetatorii se pot vindeca astazi de nesiguranta financiara. De nicaieri, poate sa apara cineva in viata lor care sa le sustina planurile si eforturile. Chiar daca Sagetatorii nu primesc neaparat o suma de bani, linistea poate proveni de pe urma unei vesti de bine. O prezenta feminina se poate materializa in viata Sagetatorilor cu garantia ca le va fi bine. Luna fiind in Varsator, Sagetatorii sunt hiperactivi. Ei pot sa comunice foarte mult, sa plece la drum, sa vorbeasca non-stop. Ei pot “agata” astazi oameni importanti, pot face cunostinta cu persoane care le pot deschide niste usi.

Capricorn

Acesti nativi isi pot face foarte usor prieteni sau pot primi semnale pozitive din partea unor oameni influenti. Capricornii au trecere la factori de decizie, iar succesul lor social se poate masura in castiguri financiare. La Capricorn se pare ca trag astazi banii obtinuti din munca. Ei pot sa isi consolideze locul in cadrul colectivului in care functioneaza. Capricornii pot deveni astazi indispensabili, prin responsabilitatea si eficienta lor. Reputatia Capricornilor se poate consolida prin rezultatele concrete pe care le inregistreaza. Pentru Caprciorni, viitorul arata bine!

Varsator

Varsatorii au o foarte buna capacitate de concentrare si pot sa isi stabileasca obiective concrete, pe care sa le urmeze cu perseverenta. Varsatorii sunt foarte constanti in tot ceea ce gandesc si fac, ei sunt foarte consecventi unui drum pe care l-au ales. Ziua de azi poate sa confirme ca asteptarea si rabdarea de care au dat dovada nu au fost in zadar. Varsatorilor li se confirma astazi ca, daca au muncit destul, daca au rezistat obstacolelor, daca si-au vazut de drumul lor in ciuda opiniilor sceptice, se pot bucura de un sentiment inegalabil se siguranta.

Pesti

Cu Luna in Varsator, Pestii ar putea fi astazi scosi din circuitul social. Nu-i exclude nimeni, ci atitudinea lor este rezultatul propriei alegeri. Pestii s-ar putea trezi dornici sa exploreze universul interior, sa inteleaga legile universale, sa acceada la principiile care guverneaza viata si moartea. Este o zi a intrebarilor existentiale, potrivita pentru definirea unei filosofii de viata care sa-i reprezinte. Pestii se pot dedica, de asemenea, in tacere celorlalti, eventual unor cauze caritabile, fara sa faca parada de implicarea lor. Pestii chiar ar trebui sa faca astazi ceva din suflet, de care sa stie numai ei si constiinta lor, care sa ramana intre ei si Dumnezeu.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii