Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Poliţiştii din Constanţa în alertă. O fetiţă de 9 ani a dispărut după ce a plecat de la şcoală

ro

09 Jun, 2017 16:21 5992 Marime text
O fetiţă de 9 ani din Constanţa a fost  dată dispărută astăzi de familie după ce a plecat de la şcoală dar nu a mai ajuns acasă. Daria Maria Haldan, în vârstă de 9 ani este încălţată cu ghetute din catifea de culoare neagra, colanti albastri, hanorac gri cu alb, umbrela si ghiozdan roz. 

Din primele informaţii fetiţa a plecat de la o școala din cartier km 5 Constanța și nu a mai ajuns acasă. În jurul orei 11.30 ar fi fost semnalată dispariția fetiței. Familia acesteia le-a spus poliţiştilor că nu au avut probleme cu ea până acum.

Poliţiştii desfăşoară căutări pentru depistarea fetiţei. 

UPDATE: ora 16.25 

Polițiștii din cadrul Biroului Urmăriți al IPJ Constanța și cei de la Secția 5 au găsit-o pe fetiţă. Aceasta era într-o scară de bloc. Fetiţa le-a spus oamenilor legii că a scăpat de la şcoală mai devreme cu o oră şi a plecat către casă. De obicei era aşteptată de cineva din familie. Pentru că nu era nimeni acasă a plecat către o vecină, iar pe drum s-a adăpostit de ploaie într-o scară de bloc.

Familia fetiței este despărțită, iar de aceasta are grija o bonă, care trebuia să o ia de la școală și să o ducă acasă. Fetița a stat în scara unui bloc apoi s-a întâlnit cu o vecina care a luat o la ea in casa. Aceasta a lăsat un bilet în usa unde locuiește fetița, dar bona nu l-a văzut.

Bona speriată a început să bată la toate ușile din zonă. În tot acest timp fetiţa nu a fost în pericol. 
 
Sursa foto: IPJ Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii