Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O fetiță de 7 ani, în continuare dispărută în râul Mureș. Voluntari din Olanda participă la căutări (GALERIE FOTO)

ro

20 May, 2023 11:53 1070 Marime text
Sursa galeriei foto: ISU MureșVoluntari din Olanda participă la acțiunile de căutare a trupului unei fetițe de 7 ani, a patra victimă dispărută în râul Mureș după ce o barcă s-a scufuntat în Periam Port. 

Potrivit ISU Timiș, astăzi, 20 mai, în sprijinul pompierilor și scafandrilor timișeni și arădeni, voluntarii sosiți din Olanda continuă cautările pe râul Mureș.

Lor li s-au alăturat și pompierii voluntari ai comunei Periam. În cea de-a doua parte a zilei, 3 voluntari ai Asociației Salvadrone Bihor sosesc în Periam Port, de unde vor lansa 3 drone pentru căutări.

Pompierii militari continuă căutările pe râul Mureș pentru identificarea celei de a patra persoane dispărute în data de 30 aprilie 2023. Este vorba despre o fetiță de aproximativ 7 ani. 

Reamintim că, în seara zilei de 30 aprilie, în jurul orei 20,40, un bărbat de 33 de ani, din Semlac, s-a deplasat de pe malul stâng al râului Mureş (Periam Port - judeţul Timiş) spre malul drept (judeţul Arad), în extravilanul localităţii Semlac, cu o barcă din lemn.

„În ambarcaţiune, din extravilanul localităţii Semlac, s-au îmbarcat 11 persoane (5 majore şi 6 minore), pentru a ajunge în Periam Port. La aproximativ 2-3 metri de mal, ambarcaţiunea s-a scufundat'', - au precizat reprezentanții IPJ Arad. 


În urma incidentului, a survenit decesul unui minor de 3 ani, din Semlac, iar un bărbat de 29 de ani, din Arad, un bărbat de 31 de ani, din Nădlac, şi doi copii din Nădlac au fost dați dispăruți. 

Ulterior au fost găsite truăurile celor doi adulți și a unui minor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii