Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fetița de 7 ani, dispărută din fața blocului din Petroșani în care locuia, a fost găsită. Unde a fost depistată micuța

ro

08 Nov, 2018 09:28 1531 Marime text
Fetița de 7 ani, dispărută la începutul lunii noiembrie din fața blocului din Petroșani în care locuia, a fost găsită noaptea trecută de polițiști. 

Potrivit anchetatorilor, în cursul nopții, în urma activităților de investigative si de căutare, polițiștii au găsit fetița de de 7 ani, dispărută in data de 01.11.2018, din Petroșani. Din primele informații, micuța se afla în incinta unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu bărbatul cu care a plecat din fața blocului. Din primele verificări se pare că fetița nu a fost victimizată în vreun fel.

Aceasta a fost transportată la spital, pentru evaluarea stării de sănătate. Totodată, a fost sesizată autoritatea de protecție a copilului, pentru efectuarea unei achete sociale.

”Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmând a fi dispuse măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de la lângă Judecătoria Petroșani. La căutări (în localitățile Văii Jiului) au participat peste 50 de polițiști, jandarmi și politisti locali, sub coordonarea Serviciului de Investigații Criminale. Fetița se afla în urmarire națională din data de 05.11.ac, după ce, în data de 04.11.ac, dispariția acesteia a fost reclamată la Poliția Municipiului Petroșani de tatăl acesteia, aflat în municipiul Timișoara” - au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii