Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții ale polițiștilor din Constanţa la persoane bănuite de furturi din locuințe

ro

14 Dec, 2016 12:39 1794 Marime text
Urmare a cercetărilor efectuate în cazul unor furturi din locuințe, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Constanța și Prahova, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au efectuat, la data 13 decembrie, șase percheziţii domicilare, pe raza judeţului Prahova, în urma cărora a fost probată activitatea infracţională a încă trei membri ai grupului infracţional organizat, respectiv G. L., în vârstă de 23 ani, S.G., în vârstă de 33 ani şi S.E.-C., în vârstă de 39 ani, în prezent arestată în Franța.

În sarcina celor trei persoane, împreună cu ceilalţi 29 de membri ai grupului, au fost reţinute până în prezent 68 de furturi comise pe raza a 14 judeţe ale ţării şi în municipiul Bucureşti.

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a fost reţinută pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi, aceasta să fie prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii