Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru morţi în doar câteva ore Un week-end însângerat pe drumurile din judeţul Constanţa

ro

10 Feb, 2013 21:48 2464 Marime text
morti-_sediu_Politia_rutiera.jpgÎn toate cauzele, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au deschis câte un dosar de cercetate penală

Viteza, neatenţia, dar şi condiţiile meteo nefavorabile au făcut din nou ca pe drumurile din judeţul nostru să se producă tragedii. În doar câteva ore, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au deschis patru dosare de cercetare penală, ca urmare a unor accidente mortale.

Primul eveniment de acest gen a avut loc în seara zilei de 8 februarie, la ora 17.55, pe DN 22 (zona Sitorman). Poliţiştii de la Rutieră susţin că Florin Baltă, de 53 de ani, din Tulcea, a condus un Peugeot pe DN 22, dinspre Constanţa către Tulcea. Ajuns la kilometrul 271, şoferul a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit de un autotren. În urma impactului deosebit de puternic, Niculina Polose (pasager pe locul din dreapta faţă) şi Florin Baltă au decedat. Patru ore mai târziu, Ştefan Mişar, de 47 de ani, a condus un autoturism în afara localităţii Ovidiu (spre Lumina). La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul şi s-a răsturnat pe partea stângă a drumului. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto.

9 februarie - puţin după miezul nopţii. Gheorghe Ilie, de 55 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A. În momentul în care a ajuns la kilometrul 204+200, şoferul a surprins şi accidentat o femeie necunoscută, de aproximativ 40-45 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului. În toate cauzele, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au deschis câte un dosar de cercetate penală în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vitorrio 11 Feb, 2013 10:13 Foarte important! Ar fi bine daca legea ar impune interzicerea depasirilor pe partea dreapta,asa cum e in Ungaria asa cum e in Germania si in multe alte tarii europene.Sint indicatoare uriase pe toate soselele Europei.Ar fi bine ca o asemenea lege ne-at mai tempera putin,si ar scoate din noi acea psihostare de a depasi,de a fi neaparat cu orice pret primul inaintea tuturor,de a accelera fara sa se tina seama de indicatoare,sau de pericolul unei sosele umede!!!