Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru bãrbați, duși în arestul IPJ Constanța Prostituatele erau jefuite de indivizi cu cagule

ro

10 May, 2014 00:00 2496 Marime text
În cazul dosarului prostituatelor tâlhărite pe raza judeţului şi în municipiul Constanţa, Ion Palaghia, Eduard Costel Mihalache, Ionuţ Cătălin Constantin şi Petre Părăeală au fost duşi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa. Aceştia urmează a fi prezentaţi în faţa Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a decis punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă Ion Palaghia, Eduard Costel Mihalache, Ionuţ Cătălin Constantin şi Petre Părăeală. Ion Palaghia şi Eduard Costel Mihalache sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie calificată, iar Ionuţ Cătălin Constantin şi Petre Părăeală sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Cum acționau

În sarcina lui Ion Palaghia și Eduard Costel Mihalache s-a reținut cã, în data de 14 aprilie și în noaptea de 14/15 aprilie, inculpații, împreunã cu alte trei persoane rãmase neidentificate, au pãtruns în douã imobile ale persoanelor vãtãmate. Prin utilizarea violențelor fizice și prin folosirea unui cuțit, le-au deposedat pe acestea de șapte telefoane mobile, dintre care unul aparținea unei martore, un laptop marca DEL, o tabletã marca Allview și suma de 2.400 de lei. Bãrbații, cu excepția lui Eduard Costel Mihalache, purtau cagule pe fațã. Cel din urmă s-a prezentat, în unul din cazuri, ca fiind poliţişt. În sarcina inculpatului Ionuț Cãtãlin Constantin și a lui Petre Părăeală s-a reținut cã în posesia celor doi au fost gãsite telefoane mobile care aparțineau persoanelor vãtãmate și martorei. Potrivit anchetatorilor, aceștia cunoșteau faptul cã telefoane provin din sãvârșirea infracțiunilor de tâlhãrie calificatã. Amintim cã, în cauzã, în dimineaţa zilei de joi, peste 50 de poliţiştii constănţeni au efectuat nouă percheziţii pe raza municipiului şi a judeţului Constanţa, la mai multe persoane bănuite de comiterea de infracţiuni cu violenţă. La sediul IPJ Constanţa au fost conduse pentru audieri douăsprezece persoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii