Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar de cercetare penală O tânără gravidă a murit, în condiţii încă neelucidate, la Spitalul Judeţean!

ro

29 Aug, 2015 00:00 1328 Marime text
Un asistent de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a sunat, ieri, în jurul orei 11.00, la Secţia 3 de poliţie din Constanţa. El anunţa că o tânără de 32 de ani a decedat, pe la ora 00.30, în cadrul unităţii medicale menţionate.
 
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că tânăra Rubie Cerchez fusese internată pe 25 august, ora 14.12, cu diagnosticul „sarcină 17 săptămâni, membrane rupte, în observaţie“, iar în cursul aceleiaşi zile, ora 23.47, a fost supusă unor intervenţii medicale. Ulterior, ea a decedat.

Se pare că tânăra mai avea cinci copii şi locuia undeva la marginea localităţii Valu lui Traian. Ea a fost adusă la spital în stare critică, în urmă cu trei zile. Medicii spun că era însărcinată și cred că ar fi încercat să-și provoace un avort ilegal acasă.

Medicii spun că acele membrane rupte benerează în 24 de ore infecţia. Ea a fost supusă unei histerectomii totale, dar chiar şi aşa starea ei s-a agravat. Rudele vor acum să-i reclame la poliție pe medicii care au tratat-o.

 
În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală şi s-a dispus efectuarea autopsiei cadavrului, în vederea stabilirii cauzelor exacte ale morţii.
 
Sursa foto: sanatate.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii