Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Matthias Niculescu, Adnan Mahmudi şi Dragoş Maftei Trei şoferi vor fi judecaţi pentru moartea copiilor de pe strada Interioară 3

ro

02 Jul, 2014 00:00 4147 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au finalizat ancheta în dosarul accidentului mortal din data de 6 iunie, care a avut loc pe strada Interioară 3, eveniment în urma căruia doi copii au murit. Drept urmare, ieri, procurorii au dispus trimiterea în judecată atât a lui Matthias Bogdan Niculescu, a lui Adnan Mahmudi, cât şi a lui Dragoş Maftei, de 26 de ani, din Techirghiol, şoferul maşinii în care se aflau copiii.

De menţionat că Niculescu şi Mahmudi au fost cercetaţi pentru ucidere din culpă şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, constând în participarea la întreceri neautorizate. Procurorii susţin că Niculescu şi Mahmudi s-au angajat într-o întrecere ilegală de autoturisme pe strada Interioară 3. La un moment dat, maşina condusă de Matthias Bogdan Niculescu a intrat în coliziune frontală cu vehiculul marca Opel Astra, condus de Dragoş Maftei. În urma impactului, a rezultat decesul Mariei Alexandra P., de 14 ani, fiica unui preot, şi al lui Bogdan Ilie A., de 17 ani, din Techirghiol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii