Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Șicanare-n trafic, urmată de amenințare cu pistol, la Eforie Sud

ro

19 Apr, 2024 10:29 785 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța
  • Un tânăr de 20 de ani a ajuns să dea cu subsemnatul la poliție, după ce a șicanat în trafic un alt conducător, pe DC 39, și l-a amenințat cu un pistol, anunță Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța. După ce și-a dat seama de gravitatea situației, l-a ascuns în compartimentul roții de rezervă. Agenții i-au confiscat pistolul și i-au deschis dosar de cercetare penală pentru amenințare.

Conform IPJ, la data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 18.10, polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie au fost sesizați de un bărbat, de 50 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe D.C. 39, în urma unei șicanări în trafic în stațiunea Eforie Sud, ar fi fost amenințat cu un pistol de un alt conducător auto.

La scurt timp, polițiștii l-au depistat în trafic pe șoferul care ar fi efectuat actele de amenințare.

Acesta a fost legitimat și identificat, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 20 de ani.
În urma efectuării controlului vehiculului, în compartimentul destinat roții de rezervă a fost găsit un pistol de tip airsoft, având un încărcător cu bile de plastic, precum și un toc de pistol. 

Pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, a precizat sursa citată.

Citește și

Armă confiscată de la un bărbat din Constanța! Ce au constatat polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii