Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Bărbat de 39 de ani, reținut după ce a fost depistat de poliție în trafic băut și cu permisul suspendat

ro

10 May, 2024 13:41 467 Marime text
Foto ilustrativă

La data de 9 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Eforie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 39 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, a transmis printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.
 
Astfel, la data de 18 martie a.c., polițiștii au identificat bărbatul de 39 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe strada Mihai Viteazu, din Eforie Sud, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
Acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Totodată, la data de 9 mai a.c., polițiștii l-au identificat din nou pe bărbatul de 39 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe Bulevardul Republicii, în Eforie Sud, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
Conducătorul autoturismului a refuzat testarea cu aparatele din dotare.
 
Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice.
 
Acesta a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, bărbatul va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală, a încheiat sursa citată.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citește și:
Acțiuni de control ale polițiștilor în Județul Constanța. Au fost aplicate amenzi

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii