Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată ce „calităţi" trebuie să aibă Se caută şef pentru Biroul Mixt de Informaţii şi Protecţie Internă Port

ro

21 Feb, 2013 20:00 2368 Marime text
02_concurs.jpgDepartamentul de Informaţii şi Protecţie Internă organizează pe 4 martie concurs pentru ocuparea postului de conducere vacant prevăzut cu funcţia de şef birou la Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa - Biroul Mixt de Informaţii şi Protecţie Internă Port din cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, prin recrutare din sursă internă.

Candidaţii trebuie să fie ofiţeri şi să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: să aibă gradul minim necesar pentru ocuparea postului de inspector principal de poliţie/căpitan, să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă, cu diplomă în unul dintre domeniile următoare: drept/ psihologie/ ştiinţe administrative/ ştiinţe ale comunicării/ ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică/ administrarea afacerilor/ economie/ inginerie şi management şi să cunoască cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională - citit, scris, vorbit - nivel satisfăcător. Viitorul şef al Biroului Mixt de Informaţii şi Protecţie Internă Port trebuie să aibă o vechime de cel puţin cinci ani în structurile Ministerului Afacerilor Interne, să aibă doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului, alţi doi ani în specialitatea structurii, să fi obţinut, tot în ultimii doi ani, calificativul de cel puţin „Bine" la evaluarea anuală de serviciu pentru poliţişti, respectiv „Foarte bun" la aprecierea de serviciu pentru cadre militare. O altă cerinţă a Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă este deţinerea/ obţinerea certificatului de securitate/ autorizaţie de acces la informaţii clasificate pentru nivelul minim

„Strict Secret". Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Va fi declarat „admis" candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă, este declarat „admis" la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis" candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii