Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GMS face câteva precizări în legătură cu accidentul în care a fost implicat un microbuz al companiei (video)

ro

13 Aug, 2017 20:28 4080 Marime text
Compania Grup Media Sud face pe Facebook următorul anunț:

Ca urmare a articolelor apărute în presa din Constanța referitoare la accidentul produs în data de 11 august 2017, pe podul de la Năvodari, în care a fost implicat în microbuz ce aparține companiei noastre și care circulă pe linia 23 (Constanța – Năvodari), dorim să clarificăm unele aspecte pentru opinia publică și, în special, pentru constănțenii care călătoresc zi de zi cu microbuzele GMS.

Accidentul produs pe data 11.08.2017 pe podul din Năvodari a fost cauzat de șoferul autoturismului marca BMW care nu a acordat prioritate de trecere, potrivit datelor oficiale rezultate din ancheta preliminară a polițiștilor Serviciului Rutier;

- Potrivit acestor informații oficiale, în microbuz, la momentul accidentului, NU se aflau persoane în picioare. Drept urmare, NU existau mai mulți pasageri decât prevede legislația în vigoare;
- Clienții Grup Media Sud care au fost răniți în urma accidentului provocat de șoferul autoturismului se ridicaseră de pe scaune pentru că urmau să coboare și NU au călătorit în picioare pentru că nu existau locuri libere după cum, în mod neadevărat, a fost relatat în presă, dar și în mediul online.
Mai mult, în ultima perioadă, astfel de informații neadevărate au fost propagate în presa din Constanța sub forma unor articole menite să creeze reacții negative în mediul online, să aducă trafic site-urilor respective și să prejudicieze grav imaginea Grup Media Sud, o companie care activează în orașul de la malul mării de ani de zile, timp în care microbuzele, care transportă zilnic mii de constănțeni, nu au fost implicate în accidente rutiere grave.
De asemenea, împotriva companiei noastre a fost demarată o campanie de denigrare al cărui unic scop este înlăturarea Grup Media Sud de pe piața transportului în comun din Constanța pentru a face loc unei alte companii. Printre cei care au demarat această campanie se numără și Dumitrascu Costel Aurelian, un consilier local din Năvodari, care va fi acționat în instanță pentru fiecare postare de pe Facebook, pentru fiecare articol publicat și pentru fiecare comentariu care a conținut cuvinte precum „CRIMINALI” sau alte cuvinte care au instigat la proteste publice sau violențe extreme față de șoferii Grup Media Sud sau conducerea companiei.
Grup Media Sud reamintește clienților că, zi de zi, încercăm să creștem calitatea transportului în comun din Constanța, depunem eforturi pentru modernizarea flotei de microbuze și avem grijă ca resursa umană a companiei noastre să satisfacă în cât mai mare măsură doleanțele dumneavoastră“.

Citește și 

Accident rutier pe podul de la Năvodari. Trei persoane au fost rănite. Maxi-taxi 23 implicat în accident (galerie foto + video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii