Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tulceni, trimişi în judecată de procurorii DIICOT. Care sunt acuzaţiile

ro

11 Dec, 2017 13:02 2840 Marime text
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au finalizat cercetările într-un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri săvârșite de către doi bărbați.

La 30 noiembrie a.c, poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au sesizat instanța de judecată, cu privire la doi bărbați cu vârstele de 28 de ani și 34 de ani,  cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu.

Din cercetări a reieșit că în perioada ianuarie - februarie 2017, bărbatul de 28 de ani, ar fi comandat/achiziționat  semințe de cannabis, echipamente și sisteme hidroponice de pe mai multe site-uri online. Ulterior, cei doi bărbați în cauză ar fi  înființat o cultură in-door de cannabis amenajată într-o locuință din loc. Dăeni, jud. Tulcea, (6.764 g cannabis – masă verde și uscată) în vederea consumului propriu și a traficării, cultură identificată și desființată de polițiști cu ocazia percheziților domiciliare din data de 10.10.2017.

Cei doi bărbați au fost trimiși în judecată în stare de arest la domiciliu.

În cauză s-a dispus măsura asiguratorie a sechestrului asupra sumelor de bani și a bunurilor ridicate cu ocazia percheziției domiciliare. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii