Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidaţi sănătoşi, fără antecedente penale S-a deschis uşa angajărilor în Serviciul Rutier Constanţa

ro

03 Apr, 2013 00:00 2829 Marime text
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează selecţie, din rândul personalului contractual încadrat în Ministerul Afacerilor Interne, în vederea ocupării postului vacant de operator controlor date IV – I la Serviciul Rutier. 

În vederea înscrierii şi participării la selecţie, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii medii cu diplomă de Bacalaureat, să fi absolvit curs de operare PC, să nu aibă antecedente penale, cu excepţia cazului în care a intervenit reabilitarea, să aibă o stare de sănătate corespunzătoare exercitării funcţiei, certificată conform legii, şi să aibă capacitate deplină de exerciţiu. Cei interesaţi pot depune, până la data de 11 aprilie, ora 16.00, cererile de participare la selecţie, la secretariatul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Foarte important: în situaţia în care sunt identificaţi mai mulţi candidaţi, departajarea acestora în vederea ocupării postului vacant se va face prin interviu structurat pe subiecte profesionale raportat la cerinţele din fişa postului, interviu ce se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa la o dată ce va fi adusă la cunoştinţa persoanelor interesate în timp util. Tematica şi bibliografia de studiu vor fi întocmite de comisia de ocupare a postului vacant şi aduse la cunoştinţa celor interesaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Necajitu" 03 Apr, 2013 11:36 Mi-a venit randul sa-mi recuperez permisul.Am gresit, am platit. Dar, la UNICUL ghiseu de la Politia Rutiera, trebuie sa infrunti trei obstacole: lipsa de transparenta a politistilor, lipsa de omenie a cetatenilor si tupeul fantastic al nationalitatilor inchise la culoare. Drept pentru care, am incheiat.