Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat pentru 29 de zile

ro

21 Feb, 2013 20:34 1901 Marime text

Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 42 ani, din municipiul Constanţa, suspectat de trafic de droguri de mare risc.

Bărbatul era suspectat că vindea cocaină către diverşi clienţi, contra sumei de 80 - 90 de euro/gram.

La data de 20 februarie, în baza autorizaţiei emise de Tribunalul Constanţa, poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate au efectuat o percheziţie la locuinţa acestuia, unde au fost găsite 13 grame de cocaină (drog de mare risc) şi 2 grame de ketamină (drog de risc), pregătite în doze pentru consum. În baza probelor administrate în cauză, a fost dispusă reţinerea suspectului, pentru 24 de ore.

Ieri, Iulian Cristinel Guţă a fost prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă, judecătorul dispunând arestarea acestuia pentru o perioadă de 29 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc, fapte prevăzută de art. 2 al. 1 şi 2 din Legea 143/2000.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii