Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mega-petrecere în Constanța. Cetățeanul de Facebook a început să se joace de-a „Ziua Izabellei”

ro

16 Jan, 2015 00:00 2598 Marime text
Lumea internetului este întotdeauna plină de gafe. Asta e legea naturii, Legea Internetului. Nu știți despre ce este vorba? Este cât se poate de simplu. Pui la un loc oameni cu dezvoltarea mintală ca a unui copilaș și îi pui să posteze pe rețeaua de socializare Facebook. Este clar că nu vor face nimic bun. Și atunci apare dilema: să îl ajut sau să nu îl ajut. Însă, îl lași în libertatea lui.
 
Asta e chestia cu Izabella. Iar daca nu ați aflat până acum cine este Izabella, înseamna că nu sunteți conectat la noutățile din internet și la fenomenul meme. (Ce este un meme? O poză cu două texte care încearcă, de cele mai multe ori, să fie haioase, pentru că ironizează o situație de fapt.) Izabella este o puștoaică din Constanța care nu a știut exact „care și cum” stă treaba cu Facebook-ul. Pe lângă faptul că s-a chinuit să tasteze literele de la categoria nume și prenume, a făcut ea o completare involuntară, la data de naștere. A vrut să-și impresioneze gașca de prieteni și i-a anunțat că pe 14 martie urmează să adauge clasicul trandafir în buchetul vieții sale.  După cum toți știm, eroarea a fost o petrecere aniversară la care a invitat tot poporul.
 
Orice promotor de eveniment poate fi invidios pe rezultatele născute din hazard. Izabella avea deja peste 90k „people going” inclusiv Victor Ponta și Klaus Iohannis. Și mă întreb: pentru ce le trebuie acestor oameni ziua Izabellei? Poate pentru a-și face reclamă? Mai au nevoie de reclamă? Poate să râdă constănțenii la ce glume productive mai fac ei? Sau poate se ceartă aprig pe tema cine să reprezinte România la ziua Izabellei. Fiind vorba de o petrecere în Constanța, cred că doar Traian Băsescu ar trebui să decidă care dintre ei să vină.
 
Ca după orice viral-gafă, cetățeni dedicați ai României, au împânzit peste tot poze trucate și au făcut din ziua Izabellei un adevărat Izabellion. News-feed-ul e infestat cu haș taguri #ziuaIzabellei, unde mai pui că sunt mii de vizualizări și like-uri. Pe 14 martie toată România se înțolește la patru ace, își dă părul cu gel și merge în Constanța la Ziua Izabellei. De pe lista de invitați nu lipsesc marile staruri și alții marca ram-pa-pa-paaaaam. Nu știm ce cadouri aduce fiecare, dar, noi, constănțenii de rând, ne bucurăm că o să avem vedete la Constanța, mai ceva ca în sezonul estival, pentru a mânca din tortul Izei.
 
Ne vedem cu toții pe 14 martie în Constanța. Până atunci, Izabello, te rog foarte mult, nu mai pune mâna pe tastatură. Nici pe calculator. Viața ți-e potrivnică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii