Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Transporturilor a lansat în consultare publică bugetul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (documente)

ro

04 Jan, 2018 00:00 2607 Marime text
Ministerul Transporturilor a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre a Guvernului privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat pe anul 2017 al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Data limită pentru primirea de propuneri/observaţii este 14.01.2018.

Potrivit proiectului de buget, CNAPMC va avea venituri totale de 330.040 mii lei şi cheltuieli totale de 266.531 mii lei. Cheltuielile pentru investiţii sunt prognozate la o valoare de 48.651 mii lei.
Menţionăm că veniturile companiei pe primele zece luni ale anului 2017, în sumă de 287,619 milioane de lei, au depăşit cu 8% proiecţia bugetară şi cu 6% realizările din aceeaşi perioadă a anului precedent. 
Toate persoanele fizice sau juridice interesate pot transmite propuneri/opinii/sugestii cu privire la proiectul de act normativ.
Documente supuse consultării sunt instrumentul de motivare, textul proiectului şi anexele.
Documentele pot fi consultate şi în cadrul Punctului de Informare de la ministerul Transporturilor - bulevardul Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G. 

Elaborarea şi transmiterea propunerilor observaţiilor/ opiniilor

Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.
Propunerile/opiniile/sugestiile celor interesaţi pot fi transmise prin cel puţin una dintre următoarele modalităţi: prin poştă, la adresa Ministerul Transporturilor - Direcţia Comunicare, Relaţia cu Sindicatele, Patronatele şi Organizaţiile Neguvernamentale - bulevardul Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, Bucureşti, prin depunere la Registratura Ministerului Transporturilor - bulevardul Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G sau prin poşta electronică, la adresa consultare.publica@mt.ro 
Notă: În secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza textul de proiect şi anexa lansate în dezbatere de Ministerul Transporturilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii