Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe modelul migraţiei politicienilor şi în funcţie de oferte Profesorii din Constanţa se mută de la un sindicat la altul (galerie foto)

ro

23 Mar, 2016 00:00 3355 Marime text
pe modelul migratiei politicienilor si in functie de oferte profesorii din constanta se muta de la un
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantin 23 Mar, 2016 10:31 Am o nelamurire la care poate imi raspunde Fagadau: pana acum ce a facut? de ce nu a acordat facilitati pentru profesori si elevi,nu a auzit nimeni ca primaria ar manifesta interes pentru modernizarea scolilor din municipiu! o data la patru ani se trezeste caracatita rosie si ese la atac cu promisiuni desarte. Ii recomand primarului interimar sa faca un tur al constantei la talpa sa vada cu adevarat care sunt prioritatile orasului sa ia contact cu mizeria care ne sufoca etc: recomand constantenilor sa ia atitudine,sa se dezmorteasca si sa gandeasca de doua ori si sa voteze cu mintea nu cu inima daca ne dorim un oras de talie Europeana!
  • Nec 23 Mar, 2016 09:52 „De ce uitați că-n voi e și număr, și putere?” (M. Eminescu) Cum de a ajuns învățământul oaia neagră a sistemului? Cum de sunt permise atât de multe schimbări (profiluri, structura anului școlar, curriculum, programe, manuale, acceptarea primatului „educării”, în defavoarea „instruirii”, instabilitate prin numiri efemere de directori și inspectori, salarizare sub pragul subzistenței etc.), fără a se ține cont și de voința dascălilor de la catedră, deși sondaje există cu ghiotura? Sunt, desigur, întrebări fără răspuns, în contextul manipulărilor politice nerușinate, atunci când ordonanțele guvernamentale anulează legile (cum ar fi cea a majorărilor salariale), iar cei de la catedră uită și uită cine le produce, an de an, acest rău, vătând ca o turmă inconștientă!