Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dialog la distanţă Deputatul Dănuţ Culeţu vs Nicuşor Constantinescu pe tema desfiinţării DNA

ro

07 Oct, 2013 00:00 2248 Marime text
Deputatul FC Dănuţ Culeţu l-a criticat, ieri, în cadrul unei conferinţe, pe preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, social democratul Nicuşor Constantinescu, pentru declaraţiile făcute la adresa DNA. Amintim că mai marele CJC a afirmat, cu câteva zile în urmă: „Eu i-aş da afară pe toţi, i-aş da afară şi mâine, i-aş desfiinţa de mâine.

De ieri. Toţi procurorii de la DNA au sicrie în spate”. Aceste declaraţii au venit în contextul în care Lucian Papici şi Mariana Alexandru, procurorii care s-au ocupat de marile dosare de corupţie din România, au fost schimbaţi din funcţie. Printre altele, Papici a instrumentat şi dosarul referendumului în care a fost cercetat vicepremierul Liviu Dragnea.
Astfel, deputatul Colegiului 9, Dănuţ Culeţu, a menţionat, ieri, că în opinia sa „declaraţia lui Nicuşor Constantinescu privind desfiinţarea DNA este pur şi simplu iresponsabilă”. „Cum putem aspira la Schengen atunci când facem asemenea declaraţii?!? Se acţionează pentru decredibilizarea Justiţiei”, a adăugat parlamentarul constănţean.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa nu a vrut să-i răspundă lui Culeţu, rezumându-se la a declara că nu comentează „declaraţiile unui individ intrat pe uşa din dos a Parlamentului”.
Fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa a precizat, de asemenea, că aceste declaraţii făcute la nivel local sunt, de fapt, ecourile declaraţiilor centrale ale liderilor politici şi că actualii guvernanţi nutresc o dorinţă puternică de a controla Justiţia.
Nu în ultimul rând, Culeţu a subliniat că actualul guvern îi aduce aminte de Guvernul Năstase şi că ar putea sintetiza ceea ce se întâmplă în prezent în două cuvinte şi anume „Năstase redivivus”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • jean 07 Oct, 2013 00:06 ce s-a întâmplat cu terenurile de la Grindul Ghituc.