Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:47 16 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac dur la adresa premierului lansat de prim-vicepreședintele PDL Constanța Dănuţ Culeţu

ro

04 Sep, 2014 12:50 994 Marime text
Prim-vicepreședintele  PDL Constanța, deputatul Dănuț Culețu, susţine într-o declaraţie de presă că este "inadmisibil ceea ce a făcut primul ministru Victor Ponta în legătură cu nominalizarea comisarului european", catalogând că demersul "depășește sfera incompetenței și cinismului".  

 „INADMISIBIL! Ceea ce a făcut primul ministru, Victor Ponta, în legătură cu nominalizarea comisarului european depășește sfera incompetenței și cinismului. Este o adevărată sfidare a tuturor românilor care și-au dorit, odată cu intrarea României în Uniunea Europeană, să revină în clubul select al democrațiilor occidentale.
Nu putem aspira la acest statut, în condițiile în care primul ministru ne umilește, acceptând fărimiturile de la masa generoasă a țărilor care știu să-și promoveze interesele și au și oameni competenți și responsabili să facă acest lucru.
Exemplul Poloniei este elocvent în acest sens și recunoașterea internațională, odată cu nominalizarea primului ministru polonez la conducerea Consiliului European mă face să fiu, pe de-o parte elogios cu eforturile acestui popor greu încercat de istorie dar, pe de alta, mărturisesc că mă bântuie o nedisimulată frustrare față de incapacitatea României (a se citi Guvernul României) de a ne oferi prilejul să contăm în plan european. Nu e prima dată când lipsa de viziune și strategie, cuplată cu incompetența și politicianismul meschin așează România intr-un con de umbră, dar sper ca, odată cu nota de plată pe care guvernul Ponta o va plati în toamnă, acest lucru să înceteze.”, susţine deputatul Dănuţ Culeţu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii