Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația de la această oră a drumurilor județene din Constanța

ro

12 Jan, 2017 18:02 2580 Marime text
Regia Autonomă Judeţenă de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanța a intervenit cu numeroase utilaje pe drumurile județene. Majoritatea tronsoanelor sunt în aceste momente deschise. În unele zone utilajele încă intervin.


 
Astfel, între localitățile constănțene Peștera – Pietreni, 15 km nu se circulă. De asemenea, nu se circulă nici pe DJ226A spre Cetatea Histria. Utilajele mai intervin în aceste momente și pe DJ 226B Pantelimon - Pantelimon de Jos - Grădina, pe o porțiune de 9 kilometri.


 
Potrivit RAJDP Constanța, s-a trecut de minim 3-4 ori pe aproximativ 650 km cu freze, încărcătoare frontale, unimoguri și mașini cu lamă. În câteva sectoare s-a trecut și de zece ori până la această oră. De asemenea, sute de mașini au fost deblocate din zăpadă, ambulanțele au fost escortate și șenilatele au intervenit acolo unde a fost nevoie.                        
 
De asemenea, RAJDP Constanța plănuieşte ca în cursul zilei de mâine să închidă circulaţia timp de două ore pe drumul care leagă Năvodari de Lumina. Acest lucru a fost luat în calcul pentru a degaja zăpada de sub podul de la Lumina. Oprirea circulaţiei va fi anunţată din timp și cu acordul Poliției.


Sursa foto: Comandament de Iarnă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii