Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porniți de drum? Trei trenuri au fost anulate, altele au întârzieri

ro

04 Jan, 2016 19:27 2045 Marime text
CFR Călători informează că traficul este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind adaptată în continuare condițiilor de iarnă cu temperaturi foarte scăzute.


Din cele peste 1200 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic pe rețeaua feroviară, pana la acesta ora, au fost anulate astazi, din cauza condiţiilor meteo, trei trenuri: IR 1880, Târgoviște – Titu. Pasagerii au fost preluaţi de următorul tren din grafic.
IR 1873 Golesti - Parc Kretulescu, pasagerii fiind preluati din statia Ciumesti cu mijloace auto pentru pana destinatie.
IR 1874 Parc Kretulescu  - Golesti, pasagerilor urmand sa li se restituie contravaloarea biletelor de calatorie. 
Situatia intarzierilor trenurilor:

In cursul zilei de  astazi, mai multe trenuri au inregistrat intarzieri in medie intre 10 si 30 minute, dintre cele mai semnificatifve fiind:Trei trenuri, cu peste 2 ore din cauza unor defecţiuni:IR 1742, Satu Mare – Oradea – București (pasagerilor de la Oradea, aflați în vagonul de dormit cu defecțiune la instalația electrică, li s-a oferit ceai cald),  IR 1892,Craiova – Piteşti – Bucureşti Nord si IR 1873, Goleşti – Parc Kreţulescu.

Alte trei trenuri, cu peste 100 de minute: IR 347, Viena – Bucureşti Nord, IR 1784 Pitesti – Bucuresti Nord, R 3536 Sighisoara – Brasov. 

 Întrucât este o situaţie în evoluţie, sunt posibile şi alte întârzieri şi/sau modificări, fapt pentru care recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.Informaţii în timp real despre situaţia circulației trenurilor pot fi găsite pe http://cfr.ro/index.php/cauta-tren . Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice.
 
Pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru eventuale parcursuri neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii