Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța Circulația trenurilor între stațiile Basarabi si Dorobanțu, oprită din cauza incendiului de lângă Poarta Albă

ro

19 Jul, 2023 15:03 1413 Marime text
Foto: ISU DobrogeaISU a solicitat inchiderea temporară a circulației feroviare între Basarabi si Dorobanțu, județul Constanța. 

„Vă informez că la această oră circulația feroviară este oprită, la solicitarea reprezentanților ISU, între stațiile Basarabi si Dorobanțu, pe ambele fire.

Oprirea temporară a traficului feroviar a fost solicitata de ISU pentru a interveni în stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația din zonă“ - au precizat reprezentanții CFR Infrastructură.


2 trenuri de călători sunt oprite temporar, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de reprezentanții ISU, și anume: IR 1996 în stația Basarabi, de la ora 14.46 și IR 1883, în Medgidia, de la ora 14.40.

„Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că această măsura, de închidere a circulației feroviare, este necesară pentru a facilita accesul echipelor de intervenție ale ISU, care acționează în scopul stingerii incendiului“ - au mai precizta reprezentanții CFR Infrastructură.

UPDATE. ora 15.10

La.ora 15.00 a fost redeschisă linia Basarabi - Dorobanțu, iar traficul feroviar s-a reluat în conditii de siguranță.

Trei trenuri de călători - IR 1996, IR 1883 și R 8024 - care au staționat temporar în timpul intervenției ISU, au fost reînscrise în circulație, acestea urmând să ajungă la stațiile de destinație cu întârzieri cuprinse între 20 și 26 de minute.

UPDATE: ora 17.30 ISU a solicitat inchiderea temporară a circulației feroviare între Basarabi si Dorobanțu 

CFR SA informează că la această oră circulația feroviară este oprită, la solicitarea reprezentanților ISU, între stațiile Basarabi si Dorobanțu, pe ambele fire.

Oprirea temporară a traficului feroviar a fost solicitata, la ora 17.30, de către reprezentanții ISU pentru a interveni în stingerea unui nou incendiu izbucnit la vegetația din zonă.

Trenuri de călători oprite temporar, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de reprezentanții ISU:

Trenurile 1942 și 536, așteaptă la intrare în stația Dorobantu. 

Trenurile 1885 și 8025, în Medgidia

Trenurile 1930 și 8208, în Valu lui Traian

Trenurile 11502 și 536, în Basarabi

„Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că această măsura, de închidere a circulației feroviare, este necesară pentru a facilita accesul echipelor de intervenție ale ISU, care acționează în scopul stingerii incendiului“ - au precizat reprezentanții CFR SA.

Update, ora 18.30

Echipele ISU au finalizat intervențiile în zona Dorobanțu si au permis repunerea sub tensiune a liniei de contact si reluarea circulației trenurilor pe ambele fire, intre Basarabi si Dorobanțu.


Citește și: 

Un nou incendiu izbucnit la Poarta Albă. Intervin mai multe echipaje de pompieri. Traficul rutier, oprit pe DN22C (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii