Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE ISU Constanța Atenție, călători! Circulația trenurilor este oprită în dreptul localității Saligny (VIDEO)

ro

03 Nov, 2023 20:56 3717 Marime text




UPDATE: Este vorba despre un tren (GFR) cu 38 vagoane, dintre care 4 încărcate cu propan, 1 cu GPL și restul cu motorină și benzină. În prezent, alimentarea cu electricitate pe liniile de tren a fost oprită și, de asemenea, este oprit traficul feroviar dar și cel rutier pe DN22 C, între Cernavodă și Medgidia. În urma măsuratorilor efectuate de echipajul CBRN s-au înregistrat valori normale, potrivit ISU Constanța

Potrivit pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța, circulația trenurilor este oprită, din cauza unor scurgeri de gaze la un vagon cisternă, în dreptul localității Saligny.
 

„Sunt scurgeri de gaze de la un vagon incarcat cu gaz lichefiat al unui tren aflat in gara Saligny . Intervin 2 Asas, de la  Detașamentul Cernavoda, un SMURD B2 și o autospeciala CBRN”, declară reprezentanții ISU.

 
A fost perimetrată zona pe aproximativ 400 de metri, traficul feroviar este oprit, curentul intrerupt. 

„Urmează sa fie oprit traficul rutier. Se va întrerupe traficul rutier între Medgidia și Cernavodă pe drumul vechi! Este vorba despre gaz propan, nu a luat foc nicio cisternă. Sunt asigurate măsurile  de protecție  (PSI).”, mai menționează pompierii.

 

Citește și
Atenție, șoferi! Trafic restricționat, pe DN2, din cauza unui accident. O victimă a decedat!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii