Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul „Oleg Danovski“ Seară primăvăratică în acorduri muzicale

ro

24 Feb, 2017 13:50 2031 Marime text


Vremea frumoasă de primăvară, cu soare și temperaturi generoase, îndeamnă la plimbare, dar și la visare. Cei care iubesc muzica pot să-și prelungească plimbarea de seară în sala de spectacole a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“.


Aici, chiar în această seară, de la ora 18.30, va avea loc un concert simfonic, sub bagheta unui dirijor din țara lui Verdi, Sandro Naglia. În program sunt incluse lucrări de Wolfgang Amadeus Mozart - Uvertura la opera „Cosi Fan Tutte“ și Concertul nr. 21 pentru pian şi orchestră în Do major, KV 467 şi Ludwig van Beethoven - Simfonia nr. 8 în Fa major, op. 93. Solist al concertului mozartian va fi Seng Yun Suh din Coreea de Sud.

Tichetele pentru acest eveniment le puteți achiziționa de la casa de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“, chiar și cu jumătate de oră înainte de ora de începere a concertului. Biletele au prețuri de 25, 30 și 40 de lei, în funcție de dispunerea locurilor în sală. Elevii și studenții, în grup organizat, vor plăti pe un bilet 15 lei, iar pensionarii - 20 de lei.

Sursă foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

Trio Resonance vă invită la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul „Oleg Danovski“ scoate la vânzare „Pachetele Mărțișorului“

Tulburătoarea poveste a Carmencitei, senzuala cu sânge clocotitor (galerie foto)

Ce spectacole puteţi urmări la Teatrul „Oleg Danovski” din Constanţa în luna februarie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii