Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru tineri îşi împart... ţara, pe o scenă

ro

30 Mar, 2017 00:00 2135 Marime text
Spre final de săptămână, când... aerul de weekend şi de primăvară tinde să vă scoată afară din case, sunteţi invitaţi să urmăriţi un spectacol de teatru, în premieră. 
 
Este vorba despre „Ţara care n-a“, în regia şi după scenariul lui Daniel Chirilă, programat joi, de la ora 19.00, la Timeless Urban Bistrot (vizavi de Teatrul de Stat Constanţa).

Din distribuţie fac parte patru actori talentaţi ai TSC, precum: Georgiana Mazilescu, Florina StănculeţLana Moscaliuc şi Marian Adochiţei. Începând cu 3 aprilie, spectacolul va fi prezentat în fiecare zi de luni, marţi şi miercuri, în 12 localităţi, în cadrul proiectului „Caravana teatrului în judeţul Constanţa“.
 
„Ţara care n-a“ prezintă, conform organizatorilor, Rusu I. Georgiana PFA şi Compania de teatru „Lui’s Arts“, „povestea a patru fraţi care primesc drept moştenire din partea tatălui o ţară pe care pot să şi-o împartă după bunul plac. Doar că, în ciuda faptului că a avut patru copii, regele le-a transmis prin testament că doar trei se vor bucura de moştenire, unul dintre ei fiind pus în situaţia de a renunţa, benevol sau forţat, la partea sa, situaţie care generează o serie de conflicte“.
 
Intrarea la spectacolul de joi este liberă, în limita locurilor disponibile, pe bază de rezervare.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii