Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O „Poveste de Crăciun”, în premieră la Teatrul „Căluţul de mare”

ro

17 Dec, 2016 00:00 2077 Marime text
Spectacolul „Poveste de Crăciun” va avea, duminică, două reprezentaţii: de la 11.00 şi de la ora 12.30
 
Exact cu o săptămână înainte de aşteptatul praznic al Naşterii Pruncului Iisus, copiii sunt invitaţi în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare”, pentru a urmări, în premieră, o „Poveste de Crăciun”. Astfel, duminică, de la ora 11.00 şi apoi de la 12.30, prichindeii, însoţiţi de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi să urmărească acest spectacol de sezon impregnat de magia Crăciunului, o adaptare după povestea „Ici sera la paix”, de Joël Guerriau.
 
„Piesa, recomandată pentru toate vârstele, aduce pe scenă magia sărbătorii sfinte a Crăciunului, cât şi originea împodobirii bradului de Crăciun, atât de îndrăgit în toată lumea, într-un decor ireal de frumos, pe acorduri muzicale specifice naşterii Domnului. În spectacol, publicul spectator va face cunoştinţă cu actorii: Vasile GherghilescuRovena ParaschivoiClaudia ZahariaAndrei StroescuIon Ciolan precum şi cu tehnicienii de scenă Ovidiu LintzmaierIonuţ ComăniciMaria Voicu şi Marin Voicu, ce vor apărea în roluri episodice”, se arată într-un comunicat de presă al Teatrului „Căluţul de mare”.
Regia şi scenariul sunt realizate de cunoscutul regizor Bogdan Drăgulescu, scenografia este semnată de Daniela Drăgulescu, iar muzica este creaţia lui Liviu Prossi.
 
„Cei mici, dar şi cei mari vor descoperi feeria Crăciunului, într-un spectacol excepţional, o poveste ce începe «acum mai bine de două mii de an», spusă şi jucată de actorii-păpuşari ai scenei constănţene, din care toţi putem învăţa să fim mai buni, mai darnici deoarece «măcar o dată în an trebuie să fim buni şi să dăruim ceva din inimă, aşa cum Dumnezeu ne-a dăruit atunci pe fiul Său şi, prin El, iubirea şi lumina Sa…»”, mai menţionează gazdele, care, duminică, de la orele 11.00 şi 12.30, vă aşteaptă la premieră.
 
Sursă foto: www.teatruldelamare.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii