Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcurile din Medgidia, reabilitate de SC House Consult SRL (documente)

ro

22 Mar, 2017 00:00 5058 Marime text
Primăria Municipiului Medgidia a atribuit în anul 2012 un contract de servicii de asistență tehnică prestate de dirigintele de șantier în cadrul proiectului „Reabilitare/modernizare spații verzi și parcuri în municipiul Medgidia”. La data de 2 iulie 2012 au fost deschise ofertele depuse în vederea atribuirii contractului de achiziție publică.
 
S-a ales ca variantă de atribuire cererea de oferte, invitația fiind lansată prin Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice (SEAP). Prin Dispoziția nr. 657 din data de 19 iunie 2012 a fost numită comisia de evaluare, din care au făcut parte Valeria Nichituș, din cadrul Direcției Urbanism și Investiții, președinte cu drept de vot, Rodica Pătrașcu, Simone Amucileniței, Geafar Nesrin și Florica Eftimi, membri.
 
O singură societate s-a arătat interesată de adjudecarea acestui contract, astfel că a depus ofertă în termenul-limită SC House Consult SRL, din București, reprezentată de Marian Dordescu. Contra sumei de 69.000 de lei fără TVA, societatea cu sediul în București s-a angajat ca în termen de 20 de luni să realizeze lucrarea.
 
Termenul-limită pentru depunerea ofertelor a fost data de 2 iulie 2012, în aceeași zi fiind programată, de la ora 11.00, ședința de deschidere a ofertelor la sediul Primăriei Medgidia. Cele trei ședințe de evaluare au avut loc în zilele de 3 iulie, 10 iulie și 11 iulie 2012. Criteriul de atribuire a contractului a fost prețul cel mai scăzut și a fost aplicat numai ofertelor admisibile. 

Despre SC House Consult SRL București 

Conform Registrului Comerțului, SC House Consult SRL, cu sediul social în București, are un capital social subscris de 400 de lei, integral vărsat, divizat în 40 de părți sociale, fiecare a câte 10 lei. Societatea are doi asociați persoane fizice, respectiv Maria Gabriela Briban și Radu Briban, acesta din urmă fiind și administrator. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activitățile de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Radu Briban mai apare ca asociat în firma SC Bragx Engineering SRL și în alte trei societăți, dintre care una în lichidare (SC Green Invest SRL) și celelalte două radiate (SC Bricon Trading SRL și SC Victoria Developement SRL).
 
Potrivit datelor furnizate de Ministerul de Finanțe, la finele anului 2015, SC House Consult SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 1.576.539 de lei, un profit net de 104.949 de lei și șapte salariați.
 
Conform vrajitorul.eu, numele societății apare ca parte în mai multe procese aflate în ultimii ani pe rolul instanțelor, atât din Constanța, cât și din țară. În cadrul ultimului proces înregistrat, s-a solicitat falimentul firmei. Cele mai multe procese au ca obiect cerere în anulare ordonanță - somație de plată, unde SC House Consult SRL este creditor.
 
Menționăm că, în ultimii ani, SC House Consult SRL a obținut mai multe contracte cu Primăria Constanța, unul dintre acestea fiind pentru execuție lucrări construire unități locative modulare în municipiul Constanța și lucrări tehnico-edilitare aferente în Campusul Social „Henri Coandă“. 
 
În secțiunea „Documente“, puteți vizualiza declarațiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, procesul-verbal de deschidere a ofertelor și raportul procedurii. 
 
Sursa foto: Google Earth

Citește și:  

Încă un contract al SC House Consult SRL cu Primăria Constanța (document)
 
RAEDPP a contractat lucrări pentru Campusul Social Henri Coandă (document)
 
Încă un contract al SC House Consult SRL cu Primăria Municipiului Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii