Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:59 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un contract al SC House Consult SRL cu Primăria Constanța (document)

ro

02 Mar, 2016 21:14 1306 Marime text
 


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Primăria Constanţa a atribuit unei firme din Bucureşti un contract intitulat astfel: „Serviciul de Proiectare în faza DTAC, PT, CS, DDE şi asistenţă tehnică din partea proiectantului, inclusiv verificare tehnică pentru obiectivul – „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului cu program sportiv Nicolae Rotaru, Constanţa”».
 
„Serviciul de proiectare va avea în vedere îmbunătăţirea infrastructurii şcolare prin reabilitarea, modernizarea şi dotarea liceului cu program sportiv Nicolae Rotaru (cantină şi internat) rezistenţă, arhitectură, instalaţii interioare (sanitare, termice, climatizare şi ventilare mecanică şi CaTv, instalaţii electrice interioare exterioare, alimentare cu apă potabilă şi apă caldă şi apă caldă menajeră inclusiv canalizare”, potrivit anunţului de atribuire postat pe licitatiapublica.ro.
 
Au fost primite un număr de patru oferte, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Pentru suma de 106,543.09 RON, fără TVA, a fost declarat câştigător operatorul economic SC House Consult SRL, care a mai derulat, în decursul timpului, contracte cu Primăria Municipiului Constanța.

În ceea ce privește firma care a obținut contractul cu pricina, aceasta figurează la Registrul Comerțului cu doi asociați persoane fizice, respectiv Maria Gabriela Briban și Radu Briban, care mai apare ca asociat în firmele SC Bragx Engineering SRL și SC Green Invest SRL.

La sfârșitul anului 2014, potrivit vrajitorul.eu, SC House Consult SRL declarase o cifră de afaceri de 2.992.461 de lei, un profit net de 473.298 de lei şi opt salariați.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.  

Ti-a placut articolul?

Comentarii