Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Negru Vodă Contract de peste un milion de lei atribuit RAJDP, pentru asfaltarea unei străzi (documente)

ro

09 Jul, 2014 00:00 5174 Marime text
Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța a beneficiat, în anul 2011, printre altele, și de un contract în orașul Negru Vodă. Potrivit anunțului de atribuire nr. 136354/28.06.2011, este vorba despre un contract pentru asfaltarea străzii Cerealelor, în valoare de 1.323.106,52 de lei. La cererea de ofertă lansată de autoritatea contractantă, respectiv Primăria orașului Negru Vodă, a răspuns un singur ofertant, şi anume RAJDP Constanța, declarat câștigătorul contractului.

Așa cum reiese din procesul-verbal încheiat la ședința de deschidere a ofertelor, investiția a fost finanțată prin Programul Operațional de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria.
RAJDP Constanța este o instituție care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Constanța. Regia, condusă de Adrian George Gâmbuțeanu, a fost, de-a lungul timpului, beneficiara a numeroase contracte din bani publici la nivelul județului Constanța. Aceeași instituţie este celebră și pentru faptul că, timp de trei ani, a refuzat accesul Curții de Conturi pentru derularea unor controale, ea făcând mai târziu obiectul unor cercetări întreprinse de procurorii DNA Constanța, directorul RAJDP Constanța, Adrian George Gâmbuțeanu, fiind trimis în judecată.
Revenind la contractul derulat de RAJDP cu Primăria Negru Vodă în anul 2011, iată cine a făcut parte din comisia de evaluare a ofertelor, așa cum este precizat în procesul-verbal: Petre Ștefan - președinte, alături de Ioana Bujor, Viorica Stănoiu, Gabriel Barbu și Nicoleta Marin - membri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii