Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de peste 115.000 de lei SC Piccolo Angelo SRL și afacerile cu CJ Tulcea (proces-verbal + anunț atribuire + 6 acte)

ro

24 Mar, 2014 00:00 9074 Marime text
Societatea Piccolo Angelo SRL a câștigat anul trecut peste 100.000 de lei de la Consiliul Județean Tulcea pentru furnizarea și distribuția produselor de panificație pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, precum și pentru copiii preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore.
 
Așa cum reiese din anunțul de atribuire nr. 140912 din 10.10.2013, valoarea contractului atribuit a fost de 115.622,40 lei. Din procesul-verbal al ședinței de deschidere a ofertelor din data de 02.09.2013, aflăm și componența comisiei de evaluare a ofertelor: președinte - Gabriela Berbeacă (expert superior la Direcția Economică, Buget și Finanțe), membri - Daniela Cazacioc (consilier principal Direcția Economică, Buget și Finanțe), Niculai Bereza (șef birou Siguranța Alimentelor de Origine Non Animală din cadrul DSVSA Tulcea), Aslî Aișe Mierlă (consilier juridic Serviciul Contencios și Asistență Juridică), membri supleanți - Teodora Zaharencu (inspector asistent Biroul Achiziții Publice), Luminița Comșa (inspector asistent Direcția Economică, Buget și Finanțe), Mona Munteanu (expert superior Biroul Achiziții Publice).
 
Până la data limită de depunere a ofertelor s-au prezentat trei agenți economici: SC Prodpan SRL, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL în asociere cu SC Libro Events SRL și SC Picolo Angelo SRL. La ședința de deschidere a ofertelor au participat și reprezentanți ai ofertanților: Gianina Sandu din partea SC Prodpan SRL și George Nicolae Eftimie din partea SC Geocor Trade Imp-Exp SRL. Ofertele celor trei societăți comerciale au fost următoarele: SC Prodpan SRL - 1.128.912,12 lei, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL în asociere cu Libro Events SRL - 1.128.912,12 lei și SC Picolo Angelo SRL - 1.249.867 lei. Mai trebuie precizat și faptul că SC Prodpan SRL și SC Piccolo Angelo SRL au declarat ca terț și susținător societatea Navrom Delta SA. Comisia de evaluare a declarat „respinse” ofertele SC Prodpan SRL și SC Geocor Trade Imp-Exp SRL ca fiind inacceptabile și neconforme, deoarece nu au îndeplinit cerințele de calificare și selecție, respectiv condițiile de participare și nu au satisfăcut în mod corespunzător cerințele caietului de sarcini. Oferta depusă de SC Piccolo Angelo SRL a fost declarată conformă și admisibilă. Comisia de evaluare, având la bază procesul de evaluare, a hotărât să declare câștigătoare oferta societății Piccolo Angelo SRL pentru contractul „Furnizarea și distribuția produselor de panificație pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și privat și pentru copiii preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore, în anul 2013 - 2014” cu o propunere financiară de 1.249.876 de lei.
 
Despre câștigătorul contractului
 
PICCOLO ANGELO SRL a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în comuna Greci, județul Tulcea. Capitalul social subscris este de 484.000 de lei, integral vărsat, compus din 1.000 de părți sociale, valoarea uneia fiind de 484 de lei. Activitatea principală conform codificării CAEN este „fabricarea pâinii, a prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie”. Asociații societății sunt Vals Sorin, născut în 1969, în comuna Greci, care deține 300 de părți sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 30%, și Vals Paulina, născută în 1970, în localitatea Greci, care deține 700 de părți sociale, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de
70%. Administratorul societății este Vals Paulina.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii