Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va fi distracţie mare de Ziua Comunei Grădina! Printre invitaţi, Mihai Trăistariu

ro

27 Apr, 2017 00:00 6863 Marime text
Se anunţă veselie şi o festivitate de zile mari! Toţi locuitorii comunei Grădina sunt aşteptaţi să participe la un spectacol în cadrul căruia vor urca pe scenă artişti iubiţi de public. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Comunei Grădina.
 
Luni, chiar de 1 Mai, este marcat acest eveniment special, care va începe de la ora 13.00 şi se va termina când oamenii nu vor mai avea putere să... danseze. Manifestările vor începe cu un spectacol al elevilor din localitate, care, timp de o oră, vor anima atmosfera pe ritmuri populare, dar şi de hip-hop. De asemenea, se va intona şi imnul comunei, a precizat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Gabriela Iacobici, primarul comunei Grădina.
 
Printre artiştii care îi vor încânta pe cei prezenţi cu momente deosebite se numără Mihai Trăistariu, Cristina Turcu PredaIon Drăgan, dar şi Ansamblul „Floarea din Grădina“ şi Amigo Band. Întrebată ce le urează locuitorilor, Gabriela Iacobici a spus că le doreşte multă sănătate şi putere de muncă. Evenimentul a fost anunţat şi pe Facebook, iar locuitorii din Grădina şi-au exprimat imediat încântarea prin mesaje publicate în mediul online, felicitările fiind la ordinea zilei. „Felicitări, doamna primar! Toată stima! Ştiu că nu este uşor! Se vede că iubiţi tot ce e frumos, tot ce ţine de cultură!“, „Felicitări! Mult succes!“ sunt doar două dintre mesaje.
 
Trecând în sfera proiectelor, în prezent se depun eforturi pentru realizarea reţelei de canalizare, investiţii în asfaltări, drumuri comunale, inclusiv drumul comunal Cheia - Grădina. În legătură cu realizarea reţelei de canalizare, Gabriela Iacobici a precizat: „Suntem în procedura de licitaţie“.
 
Amintim că, anul trecut, administraţia locală a finalizat un proiect ce are în vedere sprijinirea copiilor din familii defavorizate. Ne referim aici la realizarea Centrului de prevenire a abandonului şi a separării copilului de familia sa. Beneficiarii unităţii sunt copii care provin din familii unde media venitului pe membru nu este mai mare de 500 de lei/lună. De asemenea, în acest an, Primăria Grădina va face demersuri pentru un alt proiect de amploare, şi anume construcţia de case pentru familiile cu venituri mici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii