Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol de iarnă pentru murfătlăreni Primarul Valentin Saghiu a fost mesagerul lui Moş Crăciun şi în acest an

ro

21 Dec, 2015 00:00 2520 Marime text


Primăria şi Consiliul Local din Murfatlar au fost, şi în acest an, mesagerii lui Moş Crăciun. Moşul  cel darnic a venit mai devreme pentru elevii murfătlăreni şi siminoceni! Elevii de până la clasa a VIII-a şi preşcolarii din cele două localităţi au primit, săptămâna trecută, cadourile oferite de Primărie.
 
De fapt, la Murfatlar, sărbătoarea a început mult mai devreme, de când micile talente ale oraşului au urcat pe scenă, în cadrul concursului „Micii murfătlăreni au talent“. Sărbătoarea a continuat toată săptămâna trecută, când colindele s-au auzit în tot oraşul şi în toate şcolile. Ba mai mult, sâmbătă, Primăria a organizat un spectacol inedit dedicat celor mici. Personaje îndrăgite de basm, dar şi corul de colindători de la clasa de Canto a Şcolii „Theodor Burada“ i-au încântat pe cei care au ieşit sâmbătă la plimbare prin parcul din faţa Primăriei. Cei mici s-au putut poza cu Moş Crăciun, i-au spus ce aşteaptă să găsească sub brad, iar moşul le-a oferit bomboane de ciocolată. Pentru că nu se putea altfel, alesul local s-a aflat în mijlocul copiilor. Cunoscut ca un gospodar-şef care este mereu aproape de copii, Valentin Saghiu, „primarul copiilor“, i-a întâmpinat pe fiecare.
 
„Ca de fiecare dată, pentru că ştim cu toţii cât de specială este această perioadă din an şi pentru că avem, fiecare dintre noi, înmagazinate undeva amintiri legate de darurile de Crăciun, am decis, la fel ca în fiecare an, să ne chibzuim şi să le facem cadouri copiilor. Şi în acest an, Moş Crăciun le-a adus, din partea Primăriei, daruri alese“, a explicat primarul Valentin Saghiu.
 
Peste 1.500 de pachete cu daruri de la Moş Crăciun a pregătit Primăria Murfatlar pentru a le oferi copiilor în această perioadă magică, aducându-le tuturor zâmbete pe chipuri.  
 
Şi pentru că la Murfatlar este deja o tradiţie ca şi cei mai nevoiaşi să aibă sărbătorile îmbelşugate, primarul, alături de voluntari, se implică şi în acest an în campania „Shoebox“. Din donaţiile primite, cutiile de pantofi vor fi umplute, cu multă generozitate, de cadouri pentru copiii orfani din familiile dezorganizate sau neajutorate din Murfatlar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii