Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Nicolae a împărţit daruri tuturor elevilor din comuna Grădina

ro

08 Dec, 2014 00:00 2286 Marime text
Sărbători de vis în comuna Grădina. Luna cadourilor a început cu surprize pentru cei mai mici locuitori ai comunităţii. Încă din prima zi a lui decembrie, elevii au primit o adevărată lecţie de patriotism, fiind învăţaţi să respecte valorile naţionale. Alături de reprezentanţii autorităţii publice locale, Ziua Naţională a României a fost marcată aşa cum se cuvine. Chiar dacă aveau liber de 1 Decembrie, micuţii au venit în număr mare la monumentul eroilor din localitate, acolo unde au asistat la o reală lecţie de istorie, alături de profesorii lor şi de primarul Gabriela Iacobici.
Vineri însă, surprizele au avut alte valenţe pentru micuţii din localitate, căci Moş Nicolae a venit pentru ei cu câteva ore mai devreme. „Sunt 140 de elevi care învaţă în şcolile din comună.

Ca de fiecare dată la astfel de sărbători, ne bucurăm şi de sprijinul unor sponsori generoşi, care sunt mereu alături de noi. Astfel, am reuşit să le aducem celor mici zâmbetul pe faţă şi să le facem sărbătorile mai frumoase, să le insuflăm spiritul Crăciunului“, a spus şefa autorităţii publice locale Grădina, Gabriela Iacobici. De dulciurile oferite în dar s-au bucurat atât elevii care învaţă la şcoala din Grădina, precum şi cei care studiază la Cheia. „Le mulţumim sponsorilor pentru cadouri şi pentru zâmbetul pus pe chipul acestor copii în această zi sfântă. Noi ne simţim împliniţi atunci când vedem pe chipurile lor gingaşe un zâmbet inocent“, a adăugat primarul Gabriela Iacobici, care a împărţit personal darurile, alături de viceprimarul Nicoleta Dore şi de întreg colectivul Primăriei Grădina.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii