Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liber la înscrieri în Programul „Respect“ în cluburile pentru pensionari. Doar un ofertant pentru tipărirea tichetelor

ro

02 Feb, 2017 00:00 1746 Marime text
În această perioadă, Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa evaluează oferta pentru atribuirea contractului „Servicii de imprimare şi asigurarea funcţionalităţii şi securităţii tichetelor valorice, precum şi de distribuire a tichetelor valorice la beneficiarii înscrişi în Programul «Respect»“.
 
Valoarea estimată a contractului este de 560.000 de lei, fără TVA, bani de la bugetul local, pentru un contract care va fi valabil timp de 12 luni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Halciuc, o singură societate comercială a depus ofertă pentru acest proiect. Pe 7 februarie va fi făcut public numele câştigătorului, potrivit reprezentantului administraţiei locale. „Deocamdată, atribuirea a ajuns în faza clarificărilor“, a spus Ionela Halciuc.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea procedurii publice sunt Emil Andrei Mereuţă, Andrada Bărbatu, Ecaterina Velica, Aurelia Leu, Anca Claudia Mădularu, Silvia Mitu, Daniela Ou, Maria Roşu, Iulia Zahariciuc şi Georgiana Zainea.
 
Reamintim că, în anul 2016, contractul privind „Servicii de realizare a imprimatelor şi a serviciilor ce constau în asigurarea funcţionalităţii şi securităţii tichetelor valorice, precum şi distribuirea tichetelor valorice la domiciliul/reşedinţa/adresa de corespondenţă a persoanelor înscrise în Programul «Respect»“ a fost atribuit societăţii Edenred România SRL.

Cine sunt beneficiarii Programului „Respect”

Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa anunţă că înscrierile în cadrul Programului „Respect“ pentru luna februarie se vor desfăşura în perioada 1.02.2017 - 20.02.2017. Cererile-declaraţie pot fi ridicate, completate şi depuse în cluburile pentru pensionari din municipiul Constanţa.

Pot beneficia de Programul „Respect“ constănţenii care se încadrează într-una dintre următoarele categorii:
- persoane care au calitatea de pensionar sau sunt indemnizate în baza legilor speciale şi ale căror venituri lunare cumulate în sumă netă sunt mai mici sau cel mult egale cu suma de 1.000 de lei;
- persoane fără niciun venit care împlinesc în anul de referinţă cel puţin vârsta de 60 de ani;
- persoane cu handicap grav sau accentuat;
- persoane care beneficiază de venit minim garantat stabilit în baza Legii nr. 416/2001;
- persoane care au calitatea de reprezentant legal al familiei care beneficiază de alocaţie pentru susţinerea familiei în baza Legii nr. 277/2010, inclusiv soţul sau soţia reprezentantului legal.
 
Programul se adresează şi altor persoane vulnerabile sau aflate în situaţii de dificultate şi care au împlinit cel puţin vârsta de 18 ani în anul de referinţă. Persoanele beneficiază de tichete valorice numai în baza unei anchete sociale.
 
Înscrierea în programul derulat de municipalitate se face pe baza următoarelor documente: cerere-tip - declaraţie pe proprie răspundere; copie buletin sau carte de identitate valabile, care poartă menţiunea „conform cu originalul“, şi documentele prevăzute în cerere la codul de venit corespunzător, după caz.
 
Reamintim că valoarea unui tichet este de 10 lei şi se distribuie numai pe baza actului de identitate în original. Beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliul, reşedinţa sau adresa de corespondenţă declarată în cererea completată la înscrierea în program vor primi un aviz în care sunt înscrise adresa subunităţii de distribuire, intervalul orar şi data până la care îşi pot ridica plicul cu tichete valorice.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii