Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Universitatea Maritimă a primit vizita reprezentanților NYK Shipmanagement Singapore (FOTO)

ro

10 Oct, 2023 14:50 1032 Marime text


Astăzi, 10 octombrie 2023, Universitatea Maritimă din Constanța a primit vizita reprezentanților NYK Shipmanagement Singapore.
 
Vizita de lucru a reconfirmat  parteneriatul de durată dintre cele două instituții, bazat pe încredere, profesionalism și respect reciproc. Au fost abordate subiecte de interes comun, printre care recrutarea de cadeți pentru flota japoneză în perioada de practică a studenților UMC, un program de burse foarte atractiv și colaborarea în domeniul cursurilor de specialitate dintre Universitatea Maritimă și NYK Shipmanagement Singapore, transmit reprezentanții UMC.  

În aceeași arie de preocupări, amintim că, în urma auditului desfășurat în septembrie 2022, Universitatea Maritimă din Constanța a fost recertificată de către Ministerul Teritoriului, Infrastructurii și Transporturilor din Japonia, ca instituție validată de Sistemul de recunoaștere a instituțiilor de educație maritimă din Japonia.

Această recunoaștere permite studenților și absolvenților Universității Maritime din Constanța să navige pe navele flotei japoneze, fără atestări suplimentare, a mai punctat sursa citată.

 
Citește și:

Universitatea Maritimă din Constanța, prezentă la Forumul Studenților de la Londra
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii