Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţii serioase în folosul celor mai mici locuitori ai oraşului Techirghiol

ro

21 Oct, 2014 00:00 1254 Marime text
Oraşul Techirghiol îşi schimbă, pe zi ce trece, înfăţişarea. Nu mai puţin de patru proiecte importante pentru dezvoltarea durabilă a localităţii se derulează în prezent în urbea de pe malul lacului Techirghiol, conform declaraţiilor primarului Adrian Stan. Unele decurg mai bine, altele, mai anevoios.
 

Edilul-şef al oraşului a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, că este uşor nemulţumit de ritmul în care decurg unele lucrări. „Avem un proiect ce implică asfaltarea unui număr de 22 de străzi. Doar că, în cazul acesta, constructorul este mai «puturos» decât ne aşteptam. Lucrările au demarat în mai anul trecut şi ar trebui finalizate în mai 2015, dar până acum abia dacă s-a realizat 50% din toată lucrarea. Firma care a câştigat licitaţia, Arconi Star SRL, încasează peste trei milioane de lei, însă ritmul cu care sunt executate lucrările nu este satisfăcător. Iar timpul şi condiţiile meteo nu sunt tocmai de partea lor“, a declarat primarul Adrian Stan.
 
În altă ordine de idei, şeful autorităţii locale de la Techirghiol a declarat că alte lucrări importante pentru locuitori şi mai cu seamă pentru cei mai mici dintre ei sunt cele derulate la grădiniţele din oraş. „Am amenajat noi spaţii de joacă pentru cei mici la toate cele trei grădiniţe. Investiţia vine după ce, anul trecut pe vremea aceasta, inauguram o nouă instituţie de învăţământ preşcolar, pentru că numărul copiilor este în continuă creştere în Techirghiol. Un lucru îmbucurător, de altfel“, a declarat edilul-şef Adrian Stan. Primarul oraşului Techirghiol a declarat că banii pentru cele trei parcuri de joacă provin de la bugetul local, suma ridicându-se la aproximativ 200.000 de lei. Mai mult, liderul autorităţii locale a declarat că la Grădiniţa nr. 2 se derulează şi o serie de lucrări mai ample. „Pentru grădiniţa din cartierul Colonişti, am alocat o sumă mai mare, pe lângă banii pe care îi folosim pentru realizarea spaţiilor de joacă, întrucât aici executăm lucrări de introducere a unui nou sistem de încălzire centrală“, a explicat primarul Adrian Stan.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii