Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gardul Liceului „Lazăr Edeleanu“, refăcut de angajaţii Termica Distribuţie Năvodari

ro

25 Nov, 2014 00:00 2845 Marime text
Angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL lucrează intensiv la lucrările de lărgire şi asfaltare a străzii Liliacului, dar şi la amenajarea unei parcări pentru 40 de locuri.
 
„În această perioadă, se lucrează la lărgirea şi la pregătirea pentru asfaltare a străzii Liliacului. Lucrările au avansat şi deja am făcut comandă de asfalt. De asemenea, aici vor fi refăcute trotuarele, precum şi intrările în blocuri“, a declarat directorul Termica Distribuţie Năvodari SRL, Alexandru Manu. Lucrarea costă în jur de 500.000 de lei şi se realizează pe o distanţă de 400 de metri.

O altă lucrare de importanţă pentru infrastructura locală priveşte siguranţa în instituţiile din oraş, iar angajaţii societăţii lucrează, în această perioadă, şi la refacerea gardului Liceului „Lazăr Edeleanu“. „Gardul vechi putea fi considerat un real pericol inclusiv pentru trecători, să nu mai spunem de elevii care studiază în unitatea de învăţământ, aşa încât lucrarea pe care o executăm se impunea. Placăm cu travertin, iar costurile se ridică la suma de 120.000 de lei“, a conchis directorul Termica Năvodari.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii