Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După demisia lui Bola Cancelaria Prefecturii Constanţa a dispărut

ro

18 Feb, 2014 00:00 2506 Marime text
Hotărârea de Guvern privind demisia lui Eugen Bola din funcţia de prefect al judeţului Constanţa a fost publicată în Monitorul Oficial pe data de 5 februarie. De atunci şi până la momentul de faţă, PNL nu a reuşit să-şi instaleze omul în fotoliul de reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa. Amintim că este vorba despre Silviu Coşa, directorul adjunct al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa. Coşa este propunerea liberalilor constănţeni pentru Prefectură şi este foarte probabil ca numirea sa să aibă loc în şedinţa de Guvern de săptămâna aceasta.

Interesant este însă că odată cu publicarea Hotărârii de Guvern privind demisia lui Bola, din Prefectura Constanţa au „dispărut” şi angajaţii Cancelariei. Georgiana Anghel, şefa Cancelariei şi purtător de cuvânt al instituţiei, nu mai lucrează în Prefectura Constanţa. Şi ceilalţi foşti angajaţi ai Cancelariei, aduşi în instituţie de fostul prefect Bogdan Huţucă şi păstraţi (sau toleraţi, având în vedere că provin din PNL) şi în timpul mandatului lui Eugen Bola sunt în aceeaşi situaţie.
De ce s-a „evaporat” Cancelaria Prefectului? Pentru că fiecare prefect vine cu propria sa cancelarie, iar atunci când acesta pleacă, pleacă şi cancelaria, susţine subprefectul Radu Volcinschi. „Legea zice clar: Cancelaria Prefectului vine şi pleacă odată cu el. Angajarea oamenilor din Cancelarie o face prefectul”, a declarat Volcinschi. Aceasta din urmă a menţionat şi că, în prezent, activitatea Cancelariei este asigurată de aparatul propriu al Prefecturii Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii